Мустафа Найєм не виправдав надій

19 липня 2013, 15:22
Власник сторінки
0
255

Або Найєм професійний "імпотент", або він ВЖЕ отримав "бонус" від міністра за те, щоб йому не докучати!

Гонитва за гонорарами зіграла злий жарт із «маленьким Муком» вітчизняної журналістики – Мустафою Найємом.
Намагаючись продати свого ширшавого язика, тобто «hromadske.tv», комусь із політиків, замість того щоб займатися журналістикою, Муся трохи «підзабив» на своїх основних роботодавців з «УП»!

Як інакше можна пояснити невиконане уже протягом кылькох місяців редакційне завдання щодо інтерв’ювання Міністра внутрішніх справ В.Захарченка? Можливо, Найєму є з ким спілкуватись більш продуктивно, однак Притула - редактор УП, кажуть, вельми невдоволена «пуштуном».
І це у найгостріший за останній час період соціальної напруженості, коли відомство міністра опинилось в епіцентрі скандалів та розслідувань, коли міліціантів «саджають» частіше, ніж бандитів, а люди штурмом беруть відділки МВС!
Особисто мені вбачається тільки два реальних пояснення цьому: або Найєм професійний "імпотент", або він ВЖЕ отримав "бонус" від міністра за те, щоб йому не докучати!
Знаючи характер та «принциповість» Мустафи, на 99% впевнений у другому варіанті. Тим паче, що це вже не вперше, коли цей «щирий патріот» продається з потрохами!
Ех, не вчиться Муся на своїх помилках! Зі стількох редакцій та студій вже був «департований» через свою жадібність та непорядність…
Коли, цікаво, уже вилетить з «УП»? Ставки приймаються.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.