Майкл Дракман чекає інспекцію

21 липня 2013, 12:56
Власник сторінки
0
217

Грантові кошти, передбачені для вітчизняних недержавних громадських структур, розкрадаються як самими функціонерами МРІ в Україні, так і численними «грантоїдами»

Директор представництва Міжнародного республіканського інституту США в Україні Майкл Дракман приголомшений новиною, що на початку жовтня п.р. Державний департамент США направляє до України інспекторів для проведення ревізії діяльності українського офісу МРІ.


У М.Дракмана дуже мало часу, аби сховати сліди своєї так званої фінансової діяльності від дотошних ревізорів. Кошти, які направлялися для фінансування діяльності українського офісу МРІ, у більшості випадків використані не за прямим призначенням та пішли лише на показові для Держдепартаменту США заходи. Кінцевого результату не досягнуто.
Керівник Інституту - сенатор США Джон Маккейн, який, до речі, був головним конкурентом президента Барака Обами на виборах, не розуміє, чому багатомільйонні кошти, які уряд США протягом тривалого часу направляв на втілення так званих «демократичних змін», ще не призвели до повалення незручного для Америки уряду України.
До речі, саме Міжнародний республіканський інститут, який є одним із флагманів «американської демократії» та осів в Україні з 1993 року, був безпосередньо причетний до горезвісного Майдану-2004.
Що ж, мабуть не досконало виконує український очільник МРІ Майкл Дракман усі настанови Центру щодо реалізації  технології державного перевороту, розробленого спеціалістами США, вже колись реалізованого в Україні.
Грантові кошти, передбачені для вітчизняних недержавних громадських структур, розкрадаються як самими функціонерами МРІ в Україні, так і численними «грантоїдами».
Саме тому американські ревізори перевірять також і учасників програм Інституту по всій Україні, зокрема Києва, Луганська, Одеси, Черкас, Чернігова, АР Крим, до яких найбільше питань у іноземців.
Джон Маккейн вже попередив Майкла Дракмана, що результати інспектування обов’язково призведуть до кадрових змін та ротацій у представництві Інституту. І це робиться з метою покращення ефективності його роботи в контексті участі інституту у супроводі президентської виборчої компанії 2015 року.
Що ж підготували наші «щирі друзі» американці? Які нові експерименти та технології будуть вкотре випробовувати на нас, аби все ж таки добитися свого.
Коли врешті-решт вітчизняні державні діячі зрозуміють реальну загрозу подібних псевдодемократичних структур й послідують прикладом багатьох поважаючих себе держав (Росії, Великобританії, Франції, ти же США), у яких функціонує законодавство, яке не дає можливості антидержавним структурам впливати на внутрішню та зовнішню політику держави та яке розкриває справжню мету діяльності іноземних «помічників».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.