Юрій Луценко – новий кандидат в Президенти

21 липня 2013, 13:27
Власник сторінки
0
217

Юрій Луценко після звільнення із в’язниці досить активно зайнявся самопіаром, створив громадський рух «Третя Українська Республіка» і вбачає встановлення парламентської форми державного правління

Через рік нам доведеться стати свідками та учасника чергових Президентських виборів. А в даний час ми є очевидцями неперевершеного театралізованого дійства – висунення кандидатів. Класична схема виборів полягає у протистоянні двох осіб, в переважній більшості основного кандидата, в нашому випадку Віктора Януковича, та його головного опонента, а тут у нас ціле море і незрозуміло кого.

Один табір, до якого можна віднести Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка, Віталія Кличка. В якому ми постійно спостерігаємо непорозуміння та намагання перевершити один одного. Слухаємо, що від них є один кандидат – Юлія Тимошенко, а бачимо, що кожен з них сам має великі амбіції на це крісло.
Цей табір вже дав перший т.зв. «цвіт» в образі Юрія Луценка, який після звільнення із в’язниці досить активно зайнявся самопіаром, створив громадський рух «Третя Українська Республіка», основними напрямками діяльності якого він вбачає встановлення парламентської форми державного правління, після виборів.
Якщо взяти до уваги позицію Луценка в якій він систематично ставить під сумніви рішення «Батьківщини» та не погоджується з кандидатурою Арсенія Яценюка в ролі лідера партії, то виходить, що програма новоствореного руху дуже нагадує передвиборчу. А несподіване звільнення Юрія Віталійовича із тюрми наштовхує  на думку, що він може стати технічним кандидатом. Але кому це вигідно? Точно не «Батьківщині».
Ще одним потенційним кандидатом на роль опонента Віктора Януковича намагається стати Віктор Медведчук, який за фінансування кума Володимира Путіна розгорнув активну роботу по підняттю своїх рейтингів. Куди не подивишся, він звідусіль за тобою спостерігає то з бігбордів, то в Інтернеті, заглянувши на його сторінку до соціальної мережі «Facebook» складеться враження, що він знаходиться там цілодобово, а швидкості її інформаційного наповнення може позаздрити будь-який Інформаційний ресурс. От залишається цікавим можливо в нього з’явилася якась фобія у мережі одне заявляє, повідомляє, вітає а з громадськістю зустрітись не може. Жодного інтерв’ю не дав. На телебаченні організував один виступ і той змонтований та записаний. Пане Медведчук вийдіть в люди, не бійтесь !!! Візьміть свою гарну дружину і покажіть який ви парубок. А ще краще - підтримайте Луценка!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.