С.Власенко гарантує групі захисту гонорари від Тимошенко

22 липня 2013, 17:03
Власник сторінки
0
179

Власенко вимагає покращення роботи "групи захисту" за справами Є.Щербаня, ЄЕСУ, другої скарги по газовій справі до Європейського суду та забезпечення виїзду на лікування за кордон Тимошенко

В оточенні Тимошенко на даний час головним питанням є вирішення проблеми із відтоком «команди захисту» і її активізацією.
Намагаючись якимось чином вплинути на процес, Ю.Тимошенко на останній зустрічі з С.Власенком наголосила на необхідності активізувати роботу, особливо в засобах масової інформації, щодо розгляду Європейським судом з прав людини її скарг та реакцію європейської спільноти на рішення самого Євросуду. За це Тимошенко готова підняти «піарщикам» заробітну платню до 10 тисяч $, а премію визначатиме особисто за результатами роботи.

Як приклад, С.Власенко наводилась ситуація, коли одному із захисників за вдалі дії в ході інформаційного забезпечення було виплачено – 50$ тис.
Виконуючи завдання «ув’язненої №1», С.Власенко зібрав нараду групи захисту, на якій розповів про основні вимоги Ю.Тимошенко та наголосив на необхідності покращення роботи за справами Є.Щербаня, ЄЕСУ, другої скарги по газовій справі до Європейського суду та забезпечення виїзду на лікування за кордон. В ході наради між кожним членом групи були розподілені функціональні обов’язки. Ролі роздані за наступним сценарієм: О.Плахотнюк та М.Титаренко займатимуться справою ЄЕСУ, темою Щербаня займатиметься особисто С.Власенко, а В.Теличенко опікуватиметься другою скаргою до Європейського суду з прав людини. При цьому, всі захисники включені до процесу здобуття санкції на передислокацію Ю.Тимошенко у Німеччину.
На переконання екс-депутата і горе-адвоката С.Власенка, в ході перспективи розгляду Європейським судом другої скарги Ю.Тимошенко по газовій справі міжнародна Феміда підтвердить неправдивість дій українських судів щодо притягнення підзахисної до кримінальної відповідальності.
Як в подальшому реалізовуватимуть проект «Спасти Юлю», можна тільки здогадуватись. Однак єдина і беззаперечна істина зрозуміла уже зараз – грошей на це Тимошенко не шкодуватиме. От тільки питання – звідки такі кошти і хто цим просто користається?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.