Тягнибок-молодший на сильного депутата не тягне!

23 липня 2013, 10:17
Власник сторінки
0
222
Тягнибок-молодший на сильного депутата не тягне!

"У молодшого брата Олега Тягнибока — Андрія — дуже мало зареєстрованих законопроектів – лише чотири, до розроблення яких він долучився, мало виступів, є кілька пропусків..."

Депутати Верховної Ради не підуть на прийняття законопроектів від ВО «Свобода». Так вважає аналітик ГО «Опора» Олександр Неберикут. Про це він розповів. у відеопрограмі Львівського прес-клубу «6 хвилин про».

«Багато документів від «Свободи» не є консенсусними, компромісними, - вважає Олександр Неберикут. - Є категоричними в багатьох випадках і пропонують речі, які вимагають докорінної зміни законодавства. Тому мало шансів, що ця законодавча робота втілиться в конкретні закони». Андрій Михальчишин запропонував 13 законодавчих ініціатив. Ірина Сех, – 47. Але серед цих законодавчих проектів є багато формальних, які вона підписує як голова комітету. У Ірини Фаріон – 14 законопроектів, розповів Олександр Неберикут.

«Андрій Тягнибок – один з найслабших мажоритарників у Львівській області. У нього дуже мало зареєстрованих законопроектів – лише чотири, до розроблення яких він долучився.. Мало виступів. Є кілька пропусків. Він не до кінця використав можливості як депутат для захисту інтересів свого округу і для посилення позиції його партії в парламенті»,- вважає Олександр Неберикут.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.