Повернення інсулінового барона

23 липня 2013, 19:57
Власник сторінки
0
172

Аваков декларуватиме готовність лідерів «Батьківщини» повторно висунути Романюка на перевиборах у 94-ому окрузі, використавши «закордонне» балотування як доказ наявності в Україні політрепресій

Як стало відомо з оточення керівництва «Батьківщини», заступник голови однойменної фракції Арсен Аваков в екстреному порядку вилетів до Італії для проведення переговорів з екс-кандидатом у народні депутати України по 94-ому округу (м. Обухів, Київська область) Віктором Романюком, який переховується від українського правосуддя у м. Мілані.

Аваков декларуватиме готовність лідерів «Батьківщини» повторно висунути Романюка на перевиборах у 94-ому окрузі. Керівники Батьківщини розраховують використати так зване «закордонне» балотування як доказ наявності в Україні політичних репресій. Саме для цього їм і потрібен Романюк.
До речі, у Авакова добрі стосунки з італійськими можновладцями, які свого часу надали йому притулок та у 2012 році прихистили шахрая Геннадія Гаєвого, причетного до шахрайського заволодіння земельною ділянкою у Харкові в 700 гектарів!!! та незаконного виведення банківських коштів за кордон. Відомий ще Гаєвий і тим, що є віце-президентом компанії «Інвестор», яка входить до бізнес інтересів Авакова.
Аваков не зраджує своїм італійським друзям й ладен в черговий раз домовлятися з іноземцями про надання політичного притулку своїм злодійкуватим бізнес-колегам та однопартійцям, які потрапили в поле зору правоохоронців. До речі, це зіграє тільки на руку опозиції, яка в черговий раз волає про переслідування за політичними мотивами. А італійський дон Аваков зараз дуже потрібен опозиції, яка на власній шкірі відчула результати боротьби з корупцією та злочинністю. 
Віктор Романюк, до речі, переховується в Італії за фінансові афери, вчиненні ним в Україні та пов’язані з виробництвом інсуліну від фірми «Індар», яка теж є бізнес-партнером Авакова.
Невже люди, що заробляють на чужому горі, мають право обіймати високі державні посади? І чи не сховається інсуліновий барон від закону у разі обрання його народним депутатом? Скільки вже в парламенті таких кримінальних баронів і, можливо, опозиціонерам варто зупинитись з приведенням у Раду криміналу в особі «народних обранців» за списками, серед  яких злодії, хабарники, екс-ватажки ОЗУ та інша кримінальна наволоч.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.