Найєм знайшов ще одного хазяїна?

24 липня 2013, 03:37
Власник сторінки
Журналістка
0
395

Серед членів журналістського руху «Стоп цензурі!» обговорюється останній «опціон» на «платні послуги», укладений одним з журналістів «Української правди» - Мустафою Найємом.

По великому секрету колеги Мустафи розповіли, що він домовився з Юрієм Луценком про написання його автобіографічної книги про часи перебування в Менській колонії.

Книжка має вийти цікавою, однак носить виключно політичний і передвиборчий підтекст та «тхне» явним «замовним» характером (куди ж  ви дивитесь, всебачучі монітори «джинси» з ІМІ?).
Цікаво, як Мустафа Найєм, виступаючи проти «джинси» та політики у ЗМІ (згадаймо його заяви під час звільнення з ТВі та анонсуванням громадського телебачення), пояснить своє безпосереднє відношення до відвертого політичного піару?
Тим більше, дивним виглядає такий поспіх і з боку Юрія Луценка, і з боку Найєма, які дуже активно розпочали написання свого «трактату».
Ймовірно, що відповідь полягає в підготовці аналогічної книжки Юлією Тимошенко та її командою.
За законами жанру, переможе той, хто перший «вистрілить» - і Мустафа зі шкури вилізе, щоб «постріл» був його. У такому випадку (коли стоїть питання гонорару та публічного визнання), політичне однодумство, товариські почуття чи професійна етика відходять на другий план. А в цьому Мустафа Найєм - професіонал екстракласу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Луценко,книга,реклама,джинса,політика,Найєм,змі,замовлення,гонорари,публіцистика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.