Зариси у блокноті

28 липня 2013, 12:18
Власник сторінки
Шеф-редактор Інформаційного агентства «Поряд з вами», член Національної спілки журналістів України
0
202

Ви питаєте, чому вчора була така величезна кількість охоронців? Так все зрозуміло - МП - воююча церква. Про це навіть відкритим текстом говорять їхні службовці (тобто священослужбовці).

Ви питаєте, чому вчора була така величезна кількість охоронців? Так все зрозуміло - МП - воююча церква. Про це навіть відкритим текстом говорять їхні службовці (тобто священослужбовці). І звісно, вони бояться зустрічних дій.

Мене інше дивує. Нащо сюди оця вся кодла їде? Хай би зробили б у себе в Кремлі, копію пам'ятника Володимиру (якщо власних ікон немає) і бігали б до нього, не заважаючи іншим. 

Сьогодні на вулиці Києва вийшли по над десять тисяч людей (кажуть, і більше). Вітали Філарета, стояли літургію, йшли до Володимира на урочистий молебен. Хтось бачив там охорону? Міліцію?

Здається, майбутній Президент України повинен заборонити сюди в'їзд жодному російському охоронозалежному збоченцю.

Читайте Конституцію, там акценти розсписані - хто головний, а хто тимчасовий. То й не треба нам тут циркові номери влаштовувати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.