Психічнохворий на шизофренію підпалив на собі бензин

29 липня 2013, 12:00
Власник сторінки
Журналістка
0
244

Працівниками ужгородської міліції недопущена спроба самоспалення особи із психчними розладами

0000.jpg

29 липня у м.Ужгороді поблизу будівлі Закарпатської ОДА трапилась подія, яка зараз активно обговорюється як в самому місті, так і в мережі Інтернет у соцмережах. Як свідчать очевидці, близько десятої ранку біля центрального входу в приміщення ОДА з’явився чоловік дивакуватої зовнішності, який примостився на клумбі перед входом. Опів на одинадцяту Юрій Сохонич, як згодом було встановлено, продовжував мовчки сидіти на клумбі біля ОДА, допоки до нього для з’ясування обставин не вийшов черговий міліціонер.
Реакція Сохонича виявилась абсолютно непередбачуваною – він миттєво полив себе бензином і підпалив тіло запальничкою. Співробітник міліції негайно збив полум’я з тіла Сохонича і викликав машину швидкої допомоги, після чого постраждалого доправили в опіковий центр. Як запевнили медики, життю Сохонича наразі нічого не загрожує.
Зі слів знайомих потерпілого, його неодноразово помічали у стані нервового збудження, а поведінка була далекою від адекватної, що в подальшому підтвердили лікарі – Сохонич в минулому проходив лікування в обласній психоневрологічній лікарні, лікуючись від приступів шизофренії.
Інформацію про систематичні психічні розлади і загострення у Сохонича підтвердили сусіди потерпілого та його мати.
Зі слів очевидців, під час самого підпалу біля адмінбудівлі облдержадмпіністрації Сохонич жодних вимог чи протестів не висловлював.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: МВС,Ужгород,самоспалення,міліція,Закарпаття,ОДА,шизофренія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.