ВО «Батьківщина» створює медіа-холдинг

29 липня 2013, 17:30
Власник сторінки
0
186

Керівники кримського осередку ВО «Батьківщина» – народні депутати Андрій Сенченко та Людмила Денисова планують розвивати нову телерадіокомпанію «Соціальна Країна»

Є досить логічним у період підготовки до президентських виборів нарощувати свою присутність у мас-медіа. Варіантів такого «нарощування» декілька: від купівлі вже існуючих ЗМІ до розбудови власних медіа-холдингів. Останнім варіантом і скористалися представники однієї з найбільших опозиційних фракцій в парламенті.
Зокрема, керівник кримського осередку ВО «Батьківщина» та його заступник – народні депутати України Андрій Сенченко та Людмила Денисова з метою зміцнення підконтрольних медіа-активів планують розвивати нову телерадіокомпанію «Соціальна Країна». Дана телерадіокомпанія буде створена на базі виробничих потужностей колишнього київського корпункту ТРК «Чорноморська», який перебуває в орбіті бізнес-інтересів депутата Сенченка та входить до складу медіа-холдингу «Гурумедіагруп». Крім того, окрім телерадіокомпанії також планується налагодити випуск журналу та газети «События». Фінансування даних медіа-проектів здійснюватиметься за кошти партійної каси «Батьківщини», що в свою чергу забезпечить використання ЗМІ, як для популяризації партії так і для «інформаційного знищення» своїх опонентів.

На даний час директор ТОВ «Телерадіокомпанія «Соціальна Країна» Валерія Севериненко спільно з керівництвом ТРК «Чорноморська» підготували проекти штатного розпису та логотип телерадіокомпанії, яка має почати свою роботу восени п.р.
Не є секретом те, що  ТРК «Чорноморська» є сімейним бізнесом обох депутатів. Так, президент «Чорноморкі» не хто інший, як Олександра Квітко – донька Людмили Денисової. Всі також добре пам’ятають, як кілька років тому штатні перевірки податковою зазначеної телерадіокомпанії були подані широкому загалу, як тиск на працівників ЗМІ.
А хвилюватись було чого. Донька очолює телерадіокомпанію та спільно з мамою «правильно розподіляє» кошти, які надходять з партійної каси та не завжди використовувались за цільовим призначенням. Не виключено, що саме за ці ж партійні гроші, Денисова змогла організувати фішинебельне весілля для своєї доньки у Криму.
От так і робиться бізнес по сімейному. Спочатку на ключові посади працевлаштовуються всі свої родичі. Потім ті ж родичі починають потроху красти, як прийнято казати в бізнесі - «освоювати» кошти, які виділяються під бізнес-проект. Новостворену телерадіокомпанію «Соціальна Країна» очікує такий же самий шлях.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.