Остання конвульсія

31 липня 2013, 20:25
Власник сторінки
Сутінковий санітар
0
464
Остання конвульсія

Відчуваєте подих нових поколінь?

 З неминучим плином часу та суспільних перетворень, деяка політична та світоглядна розділеність нашого народу набуває не стільки географічних ознак, скільки вікових. В'яле регіональне протистояння суспільних груп чим далі, тим більше набуває ознак банального і вічного, як світ, конфлікту поколінь. З одного боку, молодь не бажає далі жити по старим дискредитованим і збанкрутілим лекалам, а з іншого--старше покоління вперто не бажає усвідомлювати нові реалії суспільного буття.
 Звичайно, ця країна буде рухатися в тому напрямку, якою її хочуть бачити нові покоління. Разом з тим, старші люд, як найбільш активний електорат, намагатиметься утримати суспільство у координатах. які найближче підходять під їхнє уявлення стандартів країни. Саме тому ми бачимо фактичне перевтілення сьогоднішніх  політичних керманичів, які тільки імітують дотримання політичних поглядів, а роблять зворотнє заявленим на виборах світоглядним принципам. Простіше кажучи, наших батьків і дідів обманюють.
 Ясно, що справа не тільки і не стільки в різності світосприйняття різних вікових категорій, ні в якому разі не потрібно вважати цю особливість абсолютно буквально, але соціологія показує певну тенденцію ставлення відмінних вікових груп до наших, начебто. вічних проблемних питань типу мови, ставлення до історичних подій та просто політичних поглядів. Категорія 60+ веде себе зовсім не так, як категорія 30-. Це--загальна картинка, так би мовити. погляд відійшовши на відстань від строкатої картини соціуму.
 Суспільству, яке потребує перетворень, шкідливий надмірний консерватизм. Якщо хтось з людей старих поглядів прочитає ці рядки, прохання--не боротися з часом, це безперспективно. Часом вимірюється наші життя, тому його, безсумнівно, шкода
                                                Дух молоді. Рімейк

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.