Хто намагається зіштовхнути киян?

01 серпня 2013, 19:04
Власник сторінки
політичний аналітик
0
340
Хто намагається зіштовхнути киян?

Сьогодні в будинку профспілок пройшли загальноміські збори представників профспілок Києва.

Що влада хотіла? Те що с режисирувала.

На скільки в неї вийшло? Мабуть процентів на 90%.

 Не хочу образити рядових освітян, лікарів, бюджетників, тому не буду описувати хід самого дійства та і це на мій погляд не головне. Головне люди та їх обличчя та настрої.

На цьому я хотів би зупинитися окремо. Давайте відкинемо присутніх чиновників та їхню обслугу і отримаємо дуже цікаву картинку. Багатьом це дійсно болить тому ще б’є по їхньому гаманцю. А коли пригадати в яких умовах і за які мізерні кошти працюють в Києві та і по всій Україні, вчителі, лікарі представники комунальної сфери, прості працівники звісно, а них чинуші с задоволеним виразом обличчя, яких до речі теж було дуже багато на цих зборах, стає зрозумілим що триста гривень надбавки дуже чикають їх родини. Так вони не можуть відкрито протистояти тим від кого залежать, хто поставив їх в ці умови, але по очах я бачив що вони дуже добре розуміють хто дійсно їх ворог.

Тому треба розмовляти з ними. Треба розповідати те що ми однодумці, що місто в нас одне і нам нема чого ділити. Ми не даємо депутатам дерибанити майно громади в тому числі і для того щоб вчителі та лікарі змогли отримати свої чесно зароблені кошти. І вони зрозуміють що справа у нас одна.  Також як і наших та і їхніх представників немає в Київраді і це теж проблема про яку вони говорили на зборах. Нас немає кому захищати і це треба змінювати. Як? Через вибори звісно, поки ще не пізно, і місто та і вся країна не звалилися в прірву.  

Тому навіть та частина заздалегідь заготовленої владою резолюції цих зборів,"Звертаємося до народних депутатів України: терміново внести на розгляд Верховної Ради і підтримати законопроекти, які забезпечать обраність і безперервність роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування в столиці. Законодавчо забезпечити нормальне функціонування міста в період до виборів", це вже досягнення.

Треба тільки розмовляти. Тому що країна в нас одна і нам тут жити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.