Делегація Європарламенту після відвідування Тимошенко побачила симуляцію хвороби

04 серпня 2013, 11:30
Власник сторінки
0
214

Як зазначила після візиту до Тимошенко одна з візитерок, Марися Любчева, стан хворої її приємно здивував і будь-яких ознак «важкої прогресуючої хвороби» вона не помітила

Несподіванкою для Ю.Тимошенко і її оточення став візит європарламентарів у харківську клініку «Укрзалізниці» у складі Зіти Гурмай з Угорщини, Марисі Любчевої з Болгарії та німкені Карін Юнкер.
Мабуть, саме у цей час Тимошенко планувала релаксувати напередодні гучного відзначення опозицією 2-ї річниці її перебування за гратами. Усі інформаційні посили Батьківщини останніми днями спрямовані саме на висвітлення цієї надважливої події, організовуються масові паломництва керівників осередків і рядових членів до «харківської Мекки» як символу нескореності в образі самої Тимошенко.

Як зазначила після візиту до Юлії Володимирівни одна з візитерок, Марися Любчева, стан Тимошенко її приємно здивував і будь-яких ознак «важкої прогресуючої хвороби», на яку регулярно посилається пан Немиря у розмовах з євродепутатами, вона не помітила. Тимошенко виглядає життєрадісною і зовсім не засмученою «важкими умовами» її ув’язнення.
Саме після візиту жінок-парламентарів в останніх виникло чимало запитань стосовно реального стану Тимошенко і її заяв про необхідність втручання Європарламенту для її лікування за кордоном, адже самі вони підстав для цього не побачили і не розуміють прагнення української опозиції використати питання Тимошенко для блокування підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.
Наразі відомо тільки, що Тимошенко, через своїх друзів у Європарламенті А.Пранцкевічуса та Е.Брока, шукає можливості для спростування у Європі  інформації про свій добрий стан. У протилежному ж випадку, якщо інформація набуде розголосу, уся спланована акція по виїзду за кордон на термінове лікування втратить свій головний козир.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.