Артур Палатний знову підставляє Віталія Кличка!

07 серпня 2013, 10:20
Власник сторінки
0
258

Знову конфлікт в УДАРі.

Як стало відомо з партійних кіл, лідеру партії УДАР Віталію Кличку доповіли про те, хто стоїть за пікетуванням центрального офісу партії  18 липня цього року представниками громадських організацій, які об'єднують афганців та колишніх співробітників міліції.

Служба безпеки партії УДАР отримала ще у червні поточного року упереджувальну інформацію про можливість проведення претестних акцій перед входом до офісу партії у Києві, зокрема пікетувань невдоволених агітаторів, з якими не розрахувалися місцеві осередки за роботу на минулорічних парламентських виборах. Подібні провокації очікували у першу чергу з подачі Петра Порошенка, який саме у той час вів переговори з Віталієм Кличком з приводу свого висування єдиним кандидатом від опозиції на посаду мера у Києві, та міг фінансувати акції невдоволених партією УДАР для створення тиску на її лідера.   

Отримавши таку важливу інформацію служба безпеки партії вжила завчасних заходів з недопущення провокацій, зокрема начальник партійної безпеки І.Петрішак (підполковник МВС України у відставці) домовився зі своїми колишніми колегами, які продовжують службу у міліції, щодо перешкоджання ними несанкціонованим акціям поблизу офісу партії УДАР шляхом складання адміністративних протоколів на їх учасників.

Проте, після штурму 16 липня п.р. приміщення фастівського районного управління міліції, яке очолив народний депутат від УДАР Сергій Каплін, ставлення міліції до зазначеної політичної сили кардинально змінилося. Слід нагадати, що у Фастові нардеп Каплін підбурював людей, яких привів до райуправління міліції, увірватися до його приміщення, бо, начебто, у ньому є спеціальна кімната, обладнана пристроями для тортур, де катують затриманих.

Спільні з американським провокатором Любарцем дії нардепа Капліна, які були спрямовані на дискредитацію міліції, зіграли з партією УДАР злий жарт. Очоливши натовп з переважною більшістю асоціальних елементів, безпритульних та раніше засуджених громадян, та потім у Києві закликаючи людей, по суті, до незаконних дій, порушення громадського порядку та невиконання рішення суду, спричинили стрімке падіння рейтингу політичної сили Віталія Кличка у середовищі правоохоронців та членів їх сімей. А цей електоральний сегмент становить більше 1 млн. виборців.

До речі, народний депутат Роман Павленко як один з політтехнологів УДАР отримав внутрішні партійні оцінки участі представників партії у "врадіївських подіях", які загалом підтвердили їх нищівні наслідки для партійного рейтингу. Тому зазначеним депутатом було запропоновано проведення цілого комплексу інформаційних заходів, спрямованих на відновлення довіри до партії з боку правоохоронців, зокрема участі партійних лідерів у вшануванні пам'яті міліціонерів, загиблих при виконанні службових обов'язків.

Повертаючись до протестної акції під центральним офісом УДАР, яка, за зрозумілих причин, пройшла 18 липня без щонайменшої протидії з боку працівників міліції, то, як виявилося, зазначений захід було профінансовано депутатом Київради від "Блоку Литвина" Олександр Ліщенко (відомий у кримінальних колах під прізвиськом "Ліча"). 

Відомо, що Ліщенко сам спровокував сутички біля Святошинського райуправління міліції 14 липня п.р. у зв'язку із боротьбою за торгові місця на одному зі стихійних ринків у Києві. Проте, користуючись резонансними подіями, що відбулися у Фастові під прапорами партії УДАР, вирішив відволікти увагу громадськості від своєї ролі підбурювача на бунт проти міліції, "перекинувши стріли" на партію Кличка.

Окремі партійці в оточенні лідера УДАР дійшли до висновку, що "Ліча" не міг одноосібно провести таку акцію проти партії, оскільки всім відомі його дружні стосунки ще з часів "буремних дев'яностих" з кумом Віталія Кличка та одночасно його заступником - Артуром Палатним. Отже вбачається, що пікетування партійного офісу громадськими організаціями військових та міліцейських ветеранів було сплановано за участі Палатного та мало ще одну мету: підставити іншого заступника Кличка - Віталія Ковальчука, який, як відомо, відповідає у партії за піар та пропаганду. До того ж, той самий провокатор Каплін, дії якого призвели до втрати Кличком багатьох тисяч голосів людей у погонах, вважається креатурою Віталія Ковальчука.    

Тепер цікаво, як відреагує Кличко на чергову дискредитацію з боку свого кума Палатного? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.