"Иди домой, б*я, пока живой"!

07 серпня 2013, 12:45
Власник сторінки
0
428
 Иди домой, б*я, пока живой !

Друзі, знаєте, мене дивує наше суспільство! Всі ведуться на провокації.

 Ну тут пів біди. Люди перестали вірити журналістам! Сьогодні я став свідком, а точніше журналістом, якому погрожували. 
07.08.2013 мені вдалось побачити дуже веселу картину. Два дні тому розвішали на дошці оголошень невеличке повідомлення "Шановні мешканці! 07.08.2013р. о 13:00. Біля під’їзду 2 відбудуться збори мешканців вашого будинку. Планова (тут увага!) робота з населенням по соціальних питаннях. На збори запрошуються усі бажаючі. Ініціатор проведення зборів МІКЦ". 
Я, як і всі інші мешканці цього будинку зрозуміли це наступним чином: місцеві комунальні служби проводитимуть збори для узгодження певних важливих соціально-побутових питань! На превеликий жаль, все виявилось зовсім не так. Певна особа, яка мені не представилась, в центрі громадського кола читала лекцію з теми... медичні засоби, як ними правильно користуватись і де їх брати. Стоп! Питання у жителі виникло наступне: які ще питання? Всіх цікавлять соціальні питання. 
Одна із місцевих жительок показала оголошення молодому парубку, одягненому досить офіційно. Той вирвав із рук оголошення (а їх по під’їздах уже позривали), і не відповідав на запитання. Однак пропонував свої рекламки. Звернувшись до особи із проханням представитись, я отримав відповідь, що він лише помічник... кого? Так і не назвав. 
Тоді я мав сміливість підійти до "лектора" та запитати, яку ж він організацію представляє. На що отримав відповідь у грубій формі "я вже представлявся на початку, треба було слухати". Я не відступив від свого і все-таки почав наполягати на своєму. На що отримав погрози у свою сторону. Мені це вдалось зафіксувати на відео. Всі слова, всі погрози детально чути, дякую "спікеру" за те, що так чітко все сказав у мікрофон. 
Якщо детально будете дивитись відеоматеріал, то почуєте всі пояснення та запитання від жителів до спікера. 
Запитання, на які я не отримав відповіді наступні:
Що це за персона, котра мені, журналісту, погрожувала привселюдно? Яку організацію представляє (адже розшифрування МІКЦ навіть всемогучий "гугл" не дає) та хто надав дозвіл людині проводити збори, нагло вриватись у домівки і ззивати усіх жителів (навіть досить похилого віку) на так звану "промивку мізків". Чи багатьох осіб вдалось йому вже "окрутити". І що чекає мене завтра? На ці, та інші запитання буду намагатись відповідати по можливості. 

Посиалння на відео: http://www.youtube.com/watch?v=6JITMRP82aY&feature=youtu.be
Мар’ян Кушнір.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Червоноград,Україна,погроза,журналісти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.