Тарифи підняли, гарячу воду не повернули. Азаров погрожує чи жартує?..

07 серпня 2013, 16:24
Власник сторінки
журналист, борец с лохотронами.
0
303
Тарифи підняли, гарячу воду не повернули. Азаров погрожує чи жартує?..

НАК показав обласному чиновнику FUCK.

Житлово-комунальне господарство Полтавщини розвалюється на очах. Тарифи піднімаються, якість і кількість послуг постійно зменшується. У суспільстві з кожним днем нарощується соціальна напруга.

Чиновники Полтавської облдержадміністрації нічого не роблять у сфері ЖКГ. Свою бездіяльність вони намагаються приховати за пустопорожніми звітами та виступами перед журналістами.

У пресі в один день з’явилося два повідомлення.

Перше – делегація чиновників під керівництвом першого заступника Полтавської облдержадміністрації (який має відповідати за ЖКГ в області) Віктора Животенка не змогла (чи не захотіла) домовитися з НАК «Нафтогаз України» про відновлення подачі газу для котелень. НАК образно показав обласному чиновнику "fuck". І тому полтавці ще довго залишатимуться без гарячої води.

Друге – Микола Азаров пригрозив звільняти чиновників в регіонах, які допустили підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Полтавщина потрапила до цього переліку. А значить, якщо Микола Янович не жартує, крісло під Віктором Животенком цього разу захиталося серйозно.

Бездіяльність чиновників на місцях працює проти Віктора Януковича краще, ніж «діяльність» всієї опозиції разом узятої. Якщо так триватиме і далі, то шансів на перемогу у Віктора Януковича не буде жодного. І на президентських виборах не спрацює жоден важіль на його користь.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,тарифы,Николай Азаров,вибори,ЖКГ,Микола Азаров,тарифи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.