«УДАР» не буде підтримувати законопроект «Батьківщини»

08 серпня 2013, 01:54
Власник сторінки
Журналістка
0
236

Парламентська діяльність учасників об’єднаної опозиції потроху перетворює Верховну раду України на «всеукраїнський законопроектний аукціон»

Народні депутати «опозиційної трійки», в ході нормотворчого процесу, прикладають колосальних зусиль щоб подолати внутрішні конфронтації, які зумовлені наявністю власних інтересів у кожної з партій-учасників «антивладної коаліції».

Чим ближче до президентських виборів, тим частіше «об’єднані» не можуть дійти відповідної згоди між собою.
Зокрема, на даний час, «УДАРівці» «стали в позу» відносно законопроекту від депутатів «Батьківщини» щодо діяльності органів внутрішніх справ України, яким передбачено приведення структури МВС України до норм нового КПК без особливих законодавчих змін.
Крім цього, слід відзначити, що представники парламентської провладної більшості теж здійснюють розробку аналогічного законопроекту, тільки з більш виваженими пропозиціями щодо реорганізації МВС.
Звісно, що серед представників «УДАРу» є люди компетентні у законотворчій діяльності та можуть надати адекватну оцінку тому чи іншому законопроекту. У зв’язку з цим, мабуть, більшість «ударівців» не бажають підтримувати «профанські» законопроекти ВО «Батькіщина», віддаючи перевагу провладним, оскільки фундаментальні засади опозиції не передбачають спам законодавчої бази беззмістовними, непрактичними та недоцільними законами, основне і дійсне завдання яких: блокування легалізації провладних законопроектів.
Але, у більшості з «Батьківщини», уявлення про своє призначення зовсім інше – будь-якими засобами, безідейно, протистояти діяльності влади, що, нажаль, переважно «вилазить боком» для України, якій не потрібні запеклі та «броньовані бійці з режимом».
Наша країна потрібує дієвого та актуального законодавства, яке формується шляхом прийняття виважених рішень особами, яких Конституція наділила відповідними повноваженнями.
Тому, незважаючи на показове опозиційне братство, «УДАР» не займатиметься антирейтингом, підтримуючі нерозумні «батьківщинські» законодавчі ініціативи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.