Стеблянко та Білокінь з полтавської «Батьківщини» виселяють військових з дому

08 серпня 2013, 14:19
Власник сторінки
0
199

"Батьківщина" у Полтаві ініціює примусове виселення мешканців гуртожитків з подальшим продажем їх підконтрольним фірмам

Нестача грошей в опозиції, вірніше їх марнотратство, призводить до необхідності швидкого поповнення партійної каси, що прослідковується майже в усіх регіональних осередках опозиційних партій.
Вирішуючи нагальну потребу наповнення «партійного корита», заступники голови Полтавського обласного осередку ВО «Батьківщина» Віктор Стеблянко та Микола Білокінь вже поклали своє око на гуртожитки колишнього Полтавського військового Інституту зв’язку, передані на баланс Полтавського Національного технічного університету.
Відповідно до оригінального задуму В.Стеблянко та М.Білоконя, які вигідно «потоваришували» з керівництвом технічного університету, пообіцявши їм пристойні «бариші», відбудеться швидке примусове виселення мешканців гуртожитків з подальшим продажем їх підконтрольним регіональній «Батьківщині» фірмам. Звичайно, - за значно заниженими цінами. А згодом В.Стеблянко та М.Білокінь, через «свої» комерційні структури мають вигідно продати ці об’єкти нерухомості.
     
Не цікавить регіональних опозиційних босів й те, що в гуртожитках проживають військовослужбовці колишнього Інституту зв’язку та їх сім’ї, - жага наживи та можливість вислужитися в очах керівництва партії нівелює усі людські принципи моралі. Не мають сорому перед людьми Полтавські функціонери «Батьківщини», не зупиняє Віктора Стеблянка й те, що він намагається забрати житло у своїх колишніх товаришів по службі та друзів. Нагадаймо, що В.Стеблянко колись сам закінчував Полтавське військове вище командне училище зв’язку й тривалий час жив в одному з його гуртожитків. Цікаво, як має почувати себе колишній військовослужбовець, а нині партійна еліта області, викидаючи на вулицю беззахисні родини військових?!
Погодьтесь, риторичне питання. Та факт залишається фактом, що ця псевдоопозиційна еліта області на наступних виборах звертатиметься до викинутих як непотріб на вулицю військових за їх електоральною підтримкою, розповідаючи, що аферу з житлом здійснила «злочинна» влада.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.