Ображений нардеп Бригінець і політолог Гринів домовились «мочити» Порошенка

10 серпня 2013, 18:28
Власник сторінки
0
292

Політтехнолог Гринів та нардеп Бригінець розробили стратегію подальших дій по «вибиттю» коштів з Петра Порошенка

Правду кажуть: «Чим більше грошей ти маєш, тим більше їх хочеться». В даному випадку зазначене прислів’я відображає всю сутність політика-бізнесмена про якого йтиме мова.
На вихідних в одному з елітних ресторанів по обухівський трасі відбулась зустріч політтехнолога Ігоря Гриніва та народного депутата України від фракції «Батьківщина» Олександра Бригінця. Зустріч обох приятелів була обумовлена розробкою стратегії подальших дій по «вибиттю» коштів з Петра Порошенка.

Нагадаємо, що Гринів тривалий час працював на «шоколадного барона», спеціалізуючись на розробці PR-кампанії з просування Порошенка як кандидата на посаду Київського міського голови. Мабуть, проведена Гринівим робота Порошенку не сподобалась, а, може, просто не захотів витрачати свій важко зароблений капітал. Але, у фіналі І.Гринів так і не отримав обіцяне винагородження. В свою чергу, протягом 2013 року з П.Порошенком також працював і Олександр Бригінець, якого «рошенівський король» також «кинув».
Так от, добре повечерявши, Бригінець з Гринівим вирішили помститися своєму кривднику. Для початку, було заплановано організувати інформаційну кампанію, в ході якої завдати нищівного удару Порошенку, просуваючи тезу, що представники опозиційних політичних сил на виборах мера  Києва не повинні голосувати за особу, яка у свій час відмовилась підтримати відставку уряду М.Азарова. А якщо й далі не виплатить своїх заборгованостей, тоді можна вдарити нижче поясу підняттям питання щодо якісності продукції «Roshen». На останок Гринівим та Бригінцем прийнято рішення остаточно залишити «рошенівську команду» та розпочати пошуки нового спонсора.
За результатами даної зустрічі не складно спрогнозувати, що Бригінець з Гринівим будуть паплюжити з «усією пролетарською ненавистю» Петра Олексійовича. Не зрозуміло, тільки, чи буде це уроком для останнього? Адже про жадібність Порошенка чутки швидко розповсюджуються серед представників PR-агентств, які навряд чи будуть працювати з бізнесменом, що «кидає» своїх помічників. З таким підходом, шановний пане Порошенко, виборів Вам не виграти, а на останок ще й розгубите всю свою команду.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.