Штрихи к портрету донецких

13 серпня 2013, 08:58
Власник сторінки
0
369

И, конкретно, енакиевских. А вы говорите - "Азиров".


Из статьи Дмитрия Гнапа, об одном министре, члене ПР:
Багато найбрудніших оборудок часів Януковича пов'язані саме з його іменем. Це і діяльність скандального зернотрейдера "Хліб Інвестбуд". І отримання десятків газових родовищ сумнівною фірмою "Голден Деррік". І розкрадання коштів Кіотського протоколу.

Участь в цих масштабних оборудках не можлива без покровительства президента Януковича...   давній приятель Віктора Федоровича (вони разом у 80-ті роки працювали в об'єднанні "Орджонікідзевугілля" в м. Єнакієве). Також, медіа неодноразово писали, що президент Янукович хрестив старшого сина цієї людини".

Думаете, это русский, еврей,  араб или янычар  без роду-племени? Думаете, он ненавидит все украинское? Ему чужды земля и литература Украины? "Чужинець"? Дитя стекломоя и шахт?

Из той же статьи об этом донецком: "Вміє справляти враження: бездоганна українська, імпозантний вигляд, з гарними манерами".

http://blogs.pravda.com.ua/authors/gnap/5208f1f36ef61/


Из украинской Википедии о нем:

Мико́ла Володи́мирович Присяжню́к (* 13 січня 1960, (с. Ксаверів, Малинський район, Житомирська область) — Міністр аграрної політики та продовольства України з 11 березня 2010 року.

Виріс у родині агронома та вчительки української мови [1]. Закінчивши 1977 року Скуратівську середню школу, вступив до технічного училища в Києві, після закінчення якого працював на київському заводі «Кристал».

З 1981 працював у м. Єнакієве Донецької області монтажником у тресті «Єнакієвометалургбуд», потім — на шахті «Ольховатська» (об'єднання «Орджонікідзевугілля»), де, почавши від гірничого робітника, дійшов до заступника директора (1985).

19861988 — працював головним технологом капітального будівництва виробничого об'єднання «Орджонікідзевугілля». У цей час познайомився з Віктором Януковичем, тоді директором автобази ВО «Орджонікідзевугілля».



И таких, как Присяжнюк - великое множество среди "донецких". Каськив, Герман, Чепак - толпы.

Когда мне говорят, что Украину к счастью приведет тотальный переход на украинский язык и вышиванки, то я четко понимаю: передо мной или очень наивный человек, или циничная сволочь.
Зло и добро не совпадают с этнической и региональной принадлежностью. Делить украинцев по этносам, языкам и регионам, идеализируя одни такие группы и демонизируя другие - это игра за бандитов-олигархов. Это антиукраинская деятельность.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.