Павуки в банці або новий проект Януковича молодшого

13 серпня 2013, 14:21
Власник сторінки
журналіст
0
245

Ситуація навколо столичної "Африки" відібражає модель України в мініатюрі

Багато хто з мешканців столичної Оболоні знає місце відпочинку на схилах старої набережної, яке називається «Африка». Місце дуже гарне – піщаний пляж, декілька генделиків (досить нормальних), дискотека, баня, коротше відпочинок на будь – який смак (законність землекористування під сумнів ставити не буду, оскільки договори укладались ще при попередній владі;).
І от нещодавно дізнаюся, що все це щастячко належить представникам міліції (за моїми даними керівництву відділу з розслідування вбивств районної міліції). Виявляється ці жмоти запровадили цілу схему по «оптимізації» видатків на обслуговуючий персонал. Простіше кажучи, вони наймають молодь для роботи у своїх закладах, ті на них працюють місяць – два, а роботодавець в результаті ніфіга не платить – мов, з усіма скаргами звертайтеся до райвідділку!
Однак не знають хитрі бізнесмени з райвідділку, що землі, які вважали вони своє вотчиною, припали до серця такій рибці, яка їм всім голови повідкушує.
А було так. Катався якось малий Я_нуко_вич (той, що машинки любить) на своєму крутому-прикрутому квадроциклі, заїхав у «Собаче гирло», а звідти помандрував до «Африки». І так йому сподобалося це місце, що вирішив він збудувати на ньому автодром. Тим більше, що і до гольф клубу, в якому папа кілька разів на місяць у гольф грає, рукою подати – зліз з моцика, сів на яхту – і на місці!
Доречі, просто для повноти образу, - саме по місцю запланованого автодрому мала проходити нова кільцева дорога. Саме на цьому місці відпочивають сотні оболонців, які не мають дач, садів, маєтків тощо.
PS  У відповідь на деякі месседжі в коментах хочу повідомити:
шановна аудиторія, прошу не вважати мене лютим ненависником чинної влади – це не відповідає дійсності. Мені подобаються деякі речі, які вони роблять. Деякі не подобаються. Я не впевнений у правильності мотивів чинної опозиції, але підтримую багато їхніх починань. Тому хочу запевнити, що писатиму в рівній мірі про одних й інших незалежно від політичного «окрасу». Я висловлюю ВЛАСНЕ бачення тої чи іншої ситуації. Допускаю, що у Вас може бути інше. Це нормально. Сподіваюся на плідні, аргументовані диспути в майбутньому.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Африка,кафе,Віктор Янукович,міліція,Оболонская набережная,Оболонский район,міліцейське свавілля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.