У «Батьківщині» ставлять під сумнів психічний стан Тимошенко

13 серпня 2013, 15:08
Власник сторінки
0
267

Маніпулюючи поняттями людського співчуття, Тимошенко уміло перетворила ув’язнення у колонії на річне перебування у санаторії-профілакторії за кошти українських платників податків

Наразі дуже важко сказати хто керує «Батьківщиною». Формально її лідер, Юлія Тимошенко, перебуває за гратами. Можливість підтримувати діалог зі своїми соратниками у неї досить обмежений. Ті вказівки, які нібито надані нею, передаються лише через кількох осіб, які можуть відвідувати лікарню. Залишається й досі загадкою: в якій мірі передаються дані вказівки, і чи з тим смисловим навантаженням, який був в них закладений на початку.
Офіційно назначений лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк має лише вплив на центральне керівництво структури партії та на окремих лідерів осередків організації – колишніх «фронтовиків», які зайняли керівні посади в «Батьківщині». Його особисті вказівки не завжди виконуються партійною елітою «Батьківщини», оскільки багато хто серйозно так і не сприймає Яценюка як лідера колись могутньої партії. Тому більшість вказівок, які надходять до регіональних партійних структур від імені, нібито, ЮВТ і являються обов’язковими для їх виконання.

Зокрема, однією з цікавих вказівок Тимошенко є створення на базі ВО «Батьківщина» територіальних вертикально інтегрованих, підконтрольних громад (планується охопити багатоквартирні будинки, райони міст, міста). Згідно із задумом, створення таких громад на території країни дозволить використати їх для підтримки будь-кого з кандидатів, при цьому формальний зв'язок з політичними силами може і не прослідковуватись. Таким чином, передбачається створити ілюзію того, що громади саморегулюються та є автономними об’єднаннями. Проте, це може лише сприяти реалізації централізованих вказівок.
Водночас, є й такі вказівки, які викликають здивування у «старих аксакалів» політики і ставлять під сумнів психічний стан особи, в даному випадку Ю.Тимошенко, яка їх нібито віддавала. Так, керівники окремих регіональних організацій «Батьківщини» негативно відреагували на чергову вказівку партійного керівництва щодо встановлення квот на збір підписів під зверненням до Європейського суду з прав людини стосовно невиконання чинною владою рішення про звільнення Юлії Тимошенко. Зокрема, встановлені квоти у 20 тисяч підписів з кожної області більшість регіональних партійних керівників вважає завищеними у порівнянні з електоральною підтримкою партії та її лідера на місцях, що ставить під сумнів її виконання. Проте, можна безапеляційно стверджувати, що дана абсурдна вказівка буде виконана, шляхом фальсифікування протоколів для доведення кількості підписів до встановлених квот, з метою недопущення конфлікту з керівництвом центрального штабу партії.
Необхідно також відзначити, у порівнянні із не зовсім зрозумілим психічним станом Тимошенко, її доволі пристойну як для важкохворої фізичну форму. Перебуваючи у Харківській лікарні «Укрзалізниці», Тимошенко, на відміну від інших ув’язнених, а саме цей статус їй ніхто не змінював, зустрічається мало не щодня із дочкою Женею та «захисником» Власенком, сама відвідує процедури, зустрічає і проводжає гостей. При цьому, на відміну від днів перед судовими засіданнями у справі ЄЕСУ, Тимошенко свідомість не втрачає, забуває про ходулі і різкий біль у спині. З усього виходить, що маніпулюючи поняттями людського співчуття, Тимошенко уміло перетворила ув’язнення у колонії на річне перебування у санаторії-профілакторії за кошти українських платників податків.
На останок додам, що на даний час потенційному виборцю достатньо лише спостерігати за діяльністю та послідовністю у виконанні обіцянок тієї чи іншої політичної сили, в даному випадку ВО «Батьківщина», щоб чітко розуміти, наскільки кроки та цілі партії співпадають із передвиборчими обіцянками «батьківщинівців» та їх лідерки.
Власне, з усього, що бачимо, складається дуже сумне враження щодо психічного стану самої ЮВТ та її соратників. Про совість і порядність мова взагалі не йде, такі риси їм не притаманні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.