Є.Тимошенко: «Мамі стало краще і в середині жовтня вона буде вже у Німеччині»

15 серпня 2013, 14:47
Власник сторінки
0
289

Формальною причиною дозволу на виїзд Ю.Тимошенко за кордон буде проголошено гостру необхідність надання специфічної медичної допомоги

Дочка ув’язненого екс-прем’єр-міністра України Є.Тимошенко висловила переконання у тому, що в середині жовтня 2013 року її мати вже перебуватиме у Німеччині.
За словами дочки колишньої очильниці української опозиції формальною причиною дозволу на виїзд Ю.Тимошенко за кордон буде проголошено гостру необхідність надання специфічної медичної допомоги. Фактично ж, Євгенія Тимошенко висловила розуміння щодо реального стану речей, який полягає у безапеляційній вимозі депутатів Європарламенту звільнити Ю.Тимошенко незалежно від ступеню її провини перед підписанням угоди про асоціативне членство України в Євросоюзі.

Нагадаємо, що на початку травня п.р. Ю.Тимошенко через свого представника Г.Немирю досягла домовленості про лобіювання питання про її звільнення через республіканських лобістів у сенаті США (на рахунки Республіканської партії сплачено біля 30 млн. доларів США). В подальшому, у червні – липні аналогічну домовленість було досягнуто з керівництвом Європейської народної партії (що обійшлося у 10 млн. євро).
 Крім того, дочка однієї з найбагатших людей Європи заявила, що Ю.Тимошенко планує відійти від політичних справ, принаймні тимчасово, та поселитися після «затихання» її резонансної справи у своєму маєтку у Брюсселі.
Також, з оточення Петра Порошенка, якому ув’язненою було передано в управління свої «родинні» заощадження у сумі 400 млн. доларів, стало відомо, що однією з принципових умов влади щодо звільнення Юлії Володимирівни була згода залишити зазначені кошти в Україні для їх використання на передвиборчу кампанію П.Порошенка і В.Кличка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.