Кримські піраміди

16 серпня 2013, 07:07
Власник сторінки
0
274

Валерій Гох на 100% правий?

Я одного разу почув від мого знайомого про досить дивну річ, виявляється в Криму існують справжні піраміди на зразок єгипетських, в Інтернеті про це повно різної інформації. Я  спочатку подумав ну ніхрена собі!!!! На другій секунді мій досить інтелектуально обмежений мозок «сказав» мені, чикай які нафіг піраміди в Криму, де   вони там можуть бути, що за фігня!???

Я вирішив сам пересвідчитись, в гуглі я набрав фразу  - пирамиды в крыму   , Ви можете також попробувати, давайте  сміліше не соромтеся.  Видало 350 тисяч результатів. Я почав відкривати ці сторінки, першою я відкрив - http://2012.blacksea.net.ua/index.php/piramids/103-cremea-piramids

Там було якесь відео але колонок у мене не було тому я одразу з жадібністю почав читати текст який був там нижче, спочатку все було складно коли я не дочитав до наступної фрази, привожу цитату із статті :

В начальный момент мы считали, что это просто какое-то подземное сооружение. Но потом мы обнаружили, что с вершины подземной пирамиды исходит  какая-то энергия. Разгадать это явление не составило труда, это так называемый принцип волноводов…» И что интересно, структура камня крымской пирамиды замешана на белке, от сюда можно сделать вывод, что построены они в эпоху динозавров, а это практически почти 65 миллионов лет назад! Так же возле севастопольской(Крымской) подземной пирамиды нашли непонятную структуру, покрытую силикатной маской. Она напоминала колпак и есть невероятно прочная. Удар кувалдой гасился этой структурой частью пирамиды и не наносились никакие особые повреждения. Когда пробились сквозь купол, обнаружилось внутри следы золы и углекислого газа. К одной из граней крымской пирамиды прикреплено ещё одно сооружение, похожее на египетского сфинкса(крымский сфинкс). Взгляд его смотрит на запад, то есть на встречу египетскому сфинксу. Но и это ещё не все находки учёных. Самое невероятное, это энергия, источником которой является взгляд крымского сфинкса….

Мені одразу стало все зрозуміло. Я пережив велике розчарування! Мені стало навіть цікаво для яких дебілів розрахована ця інформація? Ну хіба може людина з рівнем інтелекту ну хоча б на  1% вище ніж у шимпанзе серйозно віднестися і повірити в цю бредятіну?  Яким чином вони (обнатужили что с вершины исходит какая-то энергия) яка енергія? Як вони її в принципі могли відчути? Яким саме прибором вони її могли виявити і замірати? Яка марка цего прибора? Коли він пройшов сертифікацію на території України? Чи дозволено його використання на території України? Коли цей прибор проходив повірку останній раз?  Як діє ця енергія на людину?  Яка природа цієї еренгії?  Ця енергія діє на всіх людей,  чи тільки на шизофреників, членів цих розкопок?  Та ще дуже багато подібних питань.

Наступна фраза мене взагалі порвала, ну це просто піпец, я від хохота ледве на впав зі стільця (структура камня крымской пирамиды замешана на белке, от сюда можно сделать вывод, что построены они в эпоху динозавров, а это практически почти 65 миллионов лет назад!) Чому можна зробити такий висновок? Вони що провели генетичне дослідження на відповідність ДНК динозаврів і залишків білка в камені? Цікаво як міг зберегтися ДНК в камені? Та щей 65 мілоіонів років?  З яким сане видом динозаврів вони порівнювали? Адже динозаврів було соті видів. Так щоб просто тупо поржать - я подумав так ось від чого вимерли динозаври, не від падіння метеориту, а від того що всіх динозавриків  відловили і пустили на будівництво пірамід!  Далі читати цю бредятіну  сенсу нема ніякого.

Так що тепер виходить,  що історія життя на землі яка визнана офіційною наукою - це все неправда і всі вченні, а це тисячі не самих тупих (я так думаю) представників науки помилялися, всі досліди, археологічні знахідки за сотні років - це все містифікація і обман ????????  А лише видатний вчений всіх часів і народів Валерій Гох  на  100% правий?

Що ви думаєте з цего приводу? Мені хочеться почути Ваші думки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.