С. Власенко вважає, що на праймеріз В.Кличко відстане від Ю.Тимошешенко вдвіччі

16 серпня 2013, 13:16
Власник сторінки
0
222

Однією із «ідей фікс» всередині опозиційних сил є думки щодо висунення єдиного кандидата у першому турі президентських виборів

Аналізуючи сьогоднішній стан політичної ситуації в нашій країні, можна дійти до висновку, що деякі політичні діячі так нічому і не навчились. І навіть не цікавляться історією не стільки всесвітньою, а принаймні свого народу, хоча б маленького його періоду, а саме, періоду незалежності України. Хоча можуть і повинні черпати раціональні ідеї, аналізуючи вчинки та дії політиків-попередників хоча б власної країни.
Не встигли опозиційні сили спланувати свої дії на майбутніх Президентських виборах, що мають відбутись у 2015 році, як в середині вже почали вирувати нові і нові ідеї щодо необхідної кардинальної зміни стратегії їх спільних майбутніх дій.
Однією із таких «ідей фікс» всередині опозиційних сил є думки щодо висунення єдиного кандидата від опозиційних сил у першому турі передвиборчої кампанії кандидатів у Президенти України. Хоча попередньо існувала нібито стійка домовленість про вчинення зазначених дій виключно у другому турі.

Пояснюється ця необхідність негативним для об’єднаних опозиційних сил прикладом результату передвиборчої кампанії Президентських виборів 1999 року, у яких Леонід Кучма переміг у другому турі Петра Симоненка, оскільки жоден з «канівської четвірки» не потрапив до другого туру.
Лідери «єдиної» опозиційної сили сплять і бачать кожен виключно себе в якості єдиного кандидата на посаду Президента. І кожна із опозиційних складових намагається якнайтонше, але все ж показати народу свою перевагу серед інших всередині «монолітної» опозиційної сили.
Наприклад, Сергій Власенко взагалі вважає, що при проведенні так званого «всенародного праймеріз» Віталій Кличко відстане від Юлії Тимошенко більш як у двічі. Тому й наполягають деякі функціонери ВО «Батьківщина» на проведенні такого «праймеріз», залучивши до цього «незаангажованих» громадських експертів. Ну що ще можна до цього додати, окрім запропонувати додаток у вигляді лозунгу незалежної
ВО «Батьківщина»: «Янкі гоу хом, і нас з собою заберіть..».
Нам же тільки лишається спостерігати за новими ідеями «єдиного» опозиційного табору та окремих його представників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.