Пресс-релиз о вступлении в дело Роберта Флетчера

17 серпня 2013, 09:39
Власник сторінки
0
207

Перед арестом у Роберта Флетчера забрали бизнес

ПРЕС-РЕЛІЗ

            Я, Віталій Синиченко, адвокат свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю №1289 видане 10.01.2001 р. з 3 липня 2013 року є захисником громадянина США Флетчера Роберта Томаса.

             В ході спілкування з моїм підзахисним виявив, що 11.09.2008 р. слідчим відділом Голосіївського РУ ГУ УМВС України у м. Києві було порушено кримінальну справу за фактом заволодіння шляхом обману майном громадянина США Флетчера Р.Т. у вигляді його частки у статутному фонді ТОВ «Глобальна система тренінів», за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 190 за реєстраційним номером № 01-11749.

            Під час досудового слідства в цій справі було встановлено, що посадові особи ТОВ «Глобальна система тренінгів» підробили протокол загальних зборів учасників ТОВ «Глобальна система тренінгів», в який внесли завідомо неправдиві відомості про те, що за згодою та дорученням гр.. США Флетчера Р.Т. його частина в статутному фонді товариства «Глобальні системи тренінгів» була безоплатно зменшена з 80 до 10 відсотків на користь інших учасників ТОВ «Глобальна Система Тренінгів». Таким чином службові особи ТОВ «Глобальні системи тренінгів» шляхом обману заволоділи майном громадянина США Флетчера Р.Т. у вигляді частки в статутному фонді ТОВ «Глобальні системи тренінгів» у розмірі 70 відсотків.

            Але вже через місяць проти Флетчера Р.Т., який немає ніякого кримінального минулого у США, сфабриковано справу про шахрайство і заарештовано самим жорстоким образом, без направлення повісток та викликів до органів слідства.

            Наслідки розслідування справи №01-11749 взагалі нікому невідомі. На цей час нами направлені запити до МВС про встановлення наслідків розслідування згаданої справи.

            Таким чином в справі Флетчера Роберта Томаса ми маємо яскравий приклад рейдерства, а згодом прикриття цих подій за допомогою інших кримінальних справ, що так розповсюджено в Україні і що давно вже відлякує будь яких нормальних інвесторів від нашої країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Виталий Синиченко и партнеры,Виталий Анатольевич Синиченко,Адвоктское бюро Виталий Синиченко и партнеры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.