Різаненко та Гацько готують революцію?

20 серпня 2013, 11:44
Власник сторінки
Журналістка
0
314

Українські патріоти знову знюхалися з німцями?

00000-0000-1.jpg

З 13 по 18 серпня 2013 року ПП «Демократичний альянс» провела щорічний табір «Країна відповідальності - 2013» на острові поблизу с. Літки Броварського району. На ньому були присутні народний депутат України від партії «Удар» Павло Різаненко та член Христианської Демократичної партії ФРН Норберт Нойгауз.
Нібито подія нічим не виразна. Однак навіщо такі заходи конспірації? Чому на острові? У свій час Володимир Ленін ховався від царизму у Шушинському де готував революцію. Теж саме робили і наші герої Василь Гацько (лідер партії) та П.Різаненко подалі від людей? На цій сходці вони обговорювали розжигання «іскри» перевороту в Україні, як захвачувати вокзали, почту і т.і. у ліпших традиціях ленінізму. Навчали цьому молодь Демократичного альянсу.
Тай про фінансування революції не забули, як і Ленін підтягнули німецького спонсора Н. Нойгауза, який за необхідності кошти з фонду ім. Роберта Шумана вибиває. Тим більше що фонд постійно підтримує Демальянсівців німецькими коштами, щоб «іскра» не затухала та вони могли з радістю і ситими шлунками зраджувати Україну.
Тільки наші революціонери забули що революції часто з остервенінням поїдають своїх дітей. Так можна ж підняти народ і проти самих себе. В нас народ не схожий на єгипетських бедуїнів і розбереться кого дійсно треба відсторонити від влади.
Я вірю, що народ України дійсно вартий кращого життя, яке буде досягнуто еволюційним шляхом а не революційним - запроданців за 30 сребреників Гацька, Різаненка, Нойгауза!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,ДемАльянс,Німеччина,революція,планування,Різаненко,Гацько,ХДП,Нойгауз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.