повідомлення про викрадення Репіна О.М., 1976 року народження

22 серпня 2013, 00:27
Власник сторінки
0
230
повідомлення про викрадення Репіна О.М., 1976 року народження

повідомлення про викрадення Репіна О.М., 1976 року народження

Вельмишановний пане Голова СБ України,

Довожу до Вашого відома інформацію про незаконне викрадення громадянина України Репіна О.М., 1976 року народження, керівника відділу вебсайта Національного Банку України, який має перебувати у відпустці в пгт Затока, але зараз перебуває в невстановленному місці на територіі України. Це викрадення повязано з незаконною діяльністю діючого Президента України Віктора Януковича та його оточення, які діють на підтримку неприхованої агресивної політики Сполученних Штатів Америки та повалення чинного конституційного ладу та законності в Україні.
Прошу відреагувати та визволити Репіна О.М. з незаконного заточення якнайшвидше. Інформація також надсилається до джерел масової інформації в Україні, пресс-служби Національого Банку України та Европейського Парламенту для відповідних дій згідно з чинним законодавством України.
Зворотній звязок стосовно цього листа прошу надсилати на електронну почту або за телефоном +380 96 329 7308.

З повагою,
Панасенко А.В.
Паспорт громадянина України серії СН#384688 виданий 5 грудня 1996 року Шевченківським РУГУ МВС України в м.Києві
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.