Банда-НАТО, це мавпа з гранатою. Травлять газом людей у Сирії падлюки.

22 серпня 2013, 14:07
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
243
Банда-НАТО, це мавпа з гранатою. Травлять газом людей у Сирії падлюки.

В Іраку вони вже відкрито знищили ціле місто цим газом, а зараз вони знищують Сирію.

МЗС шукає винного і закликає його покарати. Я знаю, що саме війська НАТО в Іраку вже застосовували газ Зарін для знищення населення. Тепер вони руками своїх найманців, яких відкрито підтримують та спонукають до поневолення території Сирії, вже показово застосували свою улюблену звичку знищувати людей. Це їм дісталось у спадок від фашистів послідовники яких вони стали. Зараз вони відверто звинувачують у знищенню людей війська Асада і звісно Росію та Китай, які є союзники Сирії. Вони не хочуть проводити розслідування бо розслідувати немає чого, це справа рук бандитів від НАТО. Я не здивуюсь якщо над територією Сирії завтра підірветься ядерна бомба як у Японії, яку начебто привезуть туди з Ірану або Південної Кореї.
 Дуже прикро , що всі відомі журналісти запхнули свого язика собі у жопу і чекають поки все само собою розвіється.
 Ще, я не здивуюсь, якщо цей газ виробили у нас на Україні та його придбали НАТО, як вони люблять у нас купувати зброю та постачати бандитам у Сирію.
 Але що робити? 
 Треба негайно брати владу у свої руки, шляхом вступу до альянсу НАТО з метою захоплення там влади, бо неадекватне керівництво вже себе здискредитувало.
 Ніякого військового протистояння, бо з мавпами у яких ядерна зброя краще не воювати, їх там багато та всі вони божевільні.

 http://mfa.gov.ua/ua/press-center/comments/378-zajava-mzs-ukrajini-shhodo-zagibeli-civilynih-osibv-peredmisti-damasku
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Сирия не будет использовать химическое оружие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.