Борис Тарасюк: Тимошенко спасе пакистанська партія «УМУД»

22 серпня 2013, 16:10
Власник сторінки
0
212

Тарасюк згадав про існування пакистанської партії «УМУД», лідери якої, зі слів колишнього міністра, мають намір звернутися до ув’язненої Тимошенко зі словами підтримки

В лавах «Батьківщини», зокрема в її очільників, назріла чергова криза ідеологічного аспекту функціонування партії. Які б проекти з популяризації політичної сили політики не впроваджували, вони стають дедалі утопічнішими. Те саме стосується й вироблення шляхів з визволення лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко.
Черговий фантасмагоричний крок в даному напрямку розпочав втілювати у життя колишній соратник Ющенка, а нині один із прибічників «Батьківщини», Борис Тарасюк. Що спонукало його до цього кроку, достеменно не відомо. Якщо при Ющенку все було просто і зрозуміло: треба було цікавитись бджолами та предметами старовини і посада міністра закордонних справ тобі забезпечена, то у даному випадку усе набагато складніше. Хоча знову ж таки все зводиться до одного: організація власної кампанії з самопіару, а бо ж торги за власну керівну посаду у дуже  розпорошеній партії.

У зв’язку з цим, Тарасюк взявся писати звернення на адреси МЗС України та особисто Прем’єр-міністру Азарову з проханням проконтролювати виплату матеріальної допомоги Урядом Ісламської Республіки Пакистан членам сімей загиблих від терористичного акту українських альпіністів. Видно, сам Тарасюк не дивиться телебачення та не читає газет, оскільки повинен знати, що з моменту загибелі українців МЗС України веде постійну роботу в напрямку позитивного вирішення даного питання та відшкодуванні збитків, заподіяних терористами в Пакистані.
Попередньо вже була озвучена сума та існували певні домовленості між урядами щодо виплат. Однак для Тарасюка це питання піару, а отже треба продовжувати хорошу міну при поганій грі. Окрім цього, Тарасюк згадав про існування пакистанської партії «УМУД». Вона, нібито, вважається опозиційною до існуючої влади в Пакистані. Більш за того, її лідери, зі слів колишнього міністра, мають намір звернутися до ув’язненої Тимошенко зі словами підтримки. Повна нісенітниця скажете ви. Але не для Тарасюка. З усією заповзятістю, використовуючи свої старі зв’язки в дипломатичних колах, політик взявся шукати виходи на «УМУД» через Посольство України в Пакистані. Цікаво, що подумають в цій дипломатичній установі – невже у «діда» дах трохи з’їхав…
Ну чого ж, заради піару можна і новозеландських опозиційних вождів канібалів привезти до харківської лікарні на побачення з ЮВТ. Нехай весь світ знає, що і в «резерваціях» її поважають.
Сміх сміхом, але даруйте – питання доволі серйозні і політики - дорослі люди. Сам Тарасюк тривалий час керував МЗС України та вибудовував зовнішню політику держави. Мабуть дались взнаки наслідки важкої бюрократичної роботи, якщо Тарасюк виставляє й без того непрезентабельних лідерів «Батьківщини» на посміховисько. Лікарі рекомендують у таких випадках розв’язувати кросворди і вчити вірші, кажуть, - від цього маразм проходить стороною.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.