Федорчук: Яценюк сам винен у подіях 19 серпня...

26 серпня 2013, 12:16
Власник сторінки
Журналістка
0
259

Керівник секретаріату ВО «Батьківщина» Федорчук звинувачує Яценюка у фіаско 19 серпня

Нарешті, хоча і поступово, електорат «Батьківщини» починає замислюватися над ефективністю правління рушійною силою опозиційного руху в Україні Арсенія Яценюка.

Виконуючи обов’язки керівника Виконавчого секретаріату партії Ярослав Федорчук посмів похитнути авторитет «вождя». Посягнув на сокровенне. Дозволивши собі розкритикувати дії Арсенія Петровича під час протесту біля КМДА 19 серпня, що, на думку Федорчука, в черговий раз довела громадянам неліквідність опозиції, яка не може суттєво протистояти діючій владі.  Дуже вдало пан Федорчук підмітив, що Яценюк намагається підвищити свій політичний авторитет, шляхом активізації протестної діяльності, яка, на його превеликий жаль, безрезультатна. Як тільки «батьківщина» не піарила власні акції, надаючи їм статусу всеукраїнських, з гучними назвами та ін. – всі вони завжди закінчувалися повним фіаско. Скільки б Яценюк не витрачав грошей заокеанських друзів на зарплатню протестуючим – його акції ніколи не будуть, безкоштовно, підтримані свідомими громадянами, які давно вже відчувають «аромат гнильцю» від Арсенія Петровича та його соратників.
Напевно, залишається тільки чекати, коли Арсенію Яценюку закупорять грошовий кран, що змусить його припинити організовувати, набридлі всім українцям, опозиційні маскаради та шоу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,КМДА,провал,ВО Батьківщина,провина,федорчук,19 серпня,секретаріат партії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.