Привітальне слово до всіх моїх читачів

27 серпня 2013, 09:48
Власник сторінки
Вольный художник
0
191

Привітальне слово до всіх небайдужих до правової ситуації в Україні читачів

Вітаю всіх читачів на моєму блозі, присвяченому висвітленню проблем порушення прав і свобод громадян, випадкам незаконних рішень органів державної влади та місцевого самоврядування.

 Метою блогу є не тільки висвітлення проблем, а й надання корисної та дієвої інформації, яка зможе допомогти особі, що постраждала від незаконних дій, поновити свої права та домогтися справедливості.

 У блозі будуть викладені правдиві історії із власного професійного досвіду з моїми коментарями. Усі імена людей і назви органів державної влади, місцевого самоврядування, будь-яких інших юридичних осіб у моїх текстах були змінені.

 Впевнений, що знайдуться читачі із власними схожими історіями чи цікавими поглядами на ситуації, що мали місце в моїй юридичній практиці.

 Вірю, що разом ми зможемо змінити ситуацію в Державі, а згодом відновити довіру до Закону, довіру до справедливих судів, правоохоронних органів, віру в дотримання принципу верховенства Права.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.