Екс-президента ФРН будуть судити за хабар - expres.ua та "Дзеркало тижня"

27 серпня 2013, 18:11
Власник сторінки
0
188

"Екс-президента ФРН Крістіана Вульфа звинуватили в корупції.

Про це повідомляє expres.ua з посиланням на "Дзеркало тижня"

"Екс-президента ФРН Крістіана Вульфа звинуватили в корупції. Згідно з даними прокуратури, кінопродюсер оплатив йому рахунок в готелі на 800 євро в обмін на підтримку свого проекту. Сам політик наполягає на своїй невинності і готовий судитися."  (Джерело:  expres.ua з посиланням на"Дзеркало тижня"

Скоріше всього наші урядовці будуть порівнювати це з незаконним переслідування проти Юлії Тимошенко але порівнювати це не можна законодавство України не можна порівнювати з законодавством ФРН та на політичне переслідування проти  Вульфа це не можна назвати по скільки суди в ФРН незалежні і такого свавілля, як це було на суді по "газовій справі" не буде, ніхто не буде порушувати право на захист Вульфа, ніхто його не посадить незаконно, суд буде об'єктивно оцінювати докази і винесе справедливий вирок, цього не було в "газовій справі" і взагалі в нас захистити себе в судах не можливо і нереально. Влада боїться Юлію Тимошенко  тому і порівнювати цей маразм, який відбувся у "газовій справі" з судом проти Вульфа не можна. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.