Київська влада споює киян пивом

28 серпня 2013, 09:05
Власник сторінки
Громадський діяч, експерт з місцевого самоврядування, державний службовець
0
189
Київська влада споює киян пивом

В Києві на зупинках продають, розливають та продають пиво.

Київська влада втратила контроль з продажу алкогольних напоїв та пива – в місті Києві, а особливо в Голосіївському районі, останнім часом зросла кількість зупинкових комплексів, на яких продають, розливають та розпивають пиво.    







    Але зупинка – це громадське місце і   якщо відкрити енциклопедію, то ми бачимо що «зупи́нка громадського транспорту - спеціально відведене місце для посадки/висадки пасажирів громадського транспорту, яке може бути обладнене лавами, урною для сміття, графіком дорожнього руху, спорудою з дахом та стінами для захисту від негоди».  Як ми бачимо, продаж пива не входить до складу зупинкового комплексу. Де контролюючої органи і депутати Київради, які турбуються за киян? Невже наші діти повинні виховуватись на таких «цінностях»? Невже саме таким київська влада бачить Київ як Європейську столицю?  

                                                                                          



Найближчим часом з громадськими організаціями будемо блокувати роботу таких торгівельних точок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.