Фонд «Відродження» заради Пінчука відмовляється від авіакомпанії Коломойського

28 серпня 2013, 14:18
Власник сторінки
0
209

Заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська дала вказівку повністю відмовитися від послуг авіакомпанії «Роза ветров»

Українські фінансові титани зіштовхнулися у повітряному просторі. Точкою дотику стала авіакомпанія «Wind Rose», яку у 2010 році придбав Ігорь Коломойський. Пізніше «Роза ветров» інтегрувалася до новоутвореного авіаційного альянсу «Українська авіаційна група», що надало можливість його власникам контролювати 48.5 % ринку авіаперевезень в Україні.
Крім цього, чартерними послугами  «Wind Rose» постійно користувалися керівники представництва Міжнародного фонду «Відродження» України.
Але, через виникнення конфлікту між Ігорем Коломойським та Віктором Пінчуком, що стало причиною подання останнім позову у Лондонський суд до власника цієї авіакомпанії – Коломойського, керівництво «Відродження» було змушене задуматися над подальшим співробітництвом з «Розой ветров».

По-перше: будь-яке співробітництво з компанією, яку можуть звинуватити у причетності до яких-небудь фінансових махінацій, негативно відобразиться на іміджі Фонду «Відродження»; по-друге, мабуть, головне: Віктор Пінчук дуже зацікавлений у припиненні ділових стосунків Фонду з «Wind Rose», що має додати ізюминки у його фінансовій боротьбі з Ігорем Коломойським.
Тому, заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження» Інна Підлуська, віддаючи перевагу сподіванням Пінчука, негайно надала вказівку своєму фінансовому директору Наталії Санніковій повністю відмовитися від послуг авіакомпанії «Роза ветров».   
Мабуть, що для керівництва «Відродження» крок в сторону Пінчука більш вагомий ніж продовження співпраці з Коломойським. Які справжні мотиви «відродженців» в цій ситуації? Чи демократичні інституції теж схиляються під вітром бізнесу?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.