Чоловік Тимошенко наполягає на припиненні нею політичної діяльності

28 серпня 2013, 16:47
Власник сторінки
0
170

Чоловік Юлії Володимирівни зайняв позицію на тому, щоб дружина припинила свою політичну діяльність та зосередилась виключно на родинному бізнесі

Нещодавно в вітчизняних засобах масової інформації з’явилася звістка, що Юлію Володимирівну можуть відпустити до Німеччини продовжити своє лікування. Мабуть дана інформація в якійсь мірі відповідає дійсності, оскільки рідні та близькі давно проводять роботу серед європейських політиків, спрямовану на лобіювання зазначеного питання. Останні «вояжі» до Європи доньки Тимошенко Євгенії були безпосередньо пов’язані з вироблення стратегії та проведенням перемовин з даного питання.

Останні звістки з-за кордону свідчать, що чоловік Юлії Володимирівни зайняв позицію на тому, щоб дружина припинила свою політичну діяльність та зосередилась виключно на родинному бізнесі, оскільки, перебуваючи у лікарні в Німеччині, врешті-решт Тимошенко буде на волі і зможе вільно пересуватись та вести свої бізнесові справи дистанційно. При цьому, подейкують, така позиція Олександра Тимошенко є більш ніж категоричною. І справа навіть не в тім, що для родини політична діяльність Юлії Володимирівни ніякого добра не принесла. Річ у тому, що невирішених питань у сімейному бізнесі накопичилось в «критичній масі». Там і боргові зобов’язання під особисті гарантії ЮВТ, і мільярдні суми коштів на рахунках в західних банках, яким треба «дати раду», що є справою не одного дня і навіть року.
Що думає сама Тимошенко з даного приводу,  достеменно невідомо. Не виключено, що подібний варіант вона також прораховує, розуміючи, що відкритий шлях на лікування до Німеччини автоматично закриє для неї будь-які шляхи в політичній кар’єрі на Україні. Який буде зроблено вибір ЮВТ, покаже час. Мабуть все ж таки краще лікуватися та жити «за бугром», ніж грати нескінченну роль в харківській лікарні ще невідомо скільки.
Який буде вибір Юлії Володимирівни, значення вже не має, оскільки впливати на політичні процеси в Україні їй буде надто складно, точніше неможливо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.