«ВОЛЯ» втягує студентство в революцію

29 серпня 2013, 15:14
Власник сторінки
0
167

Влаштовуючи пікетування, лідери «ВОЛІ» зрозуміли, що у Києві не зовсім розуміють їхні ідеї, оскільки чисельність псевдомітингів залишає бажати кращого

Громадський активізм, боротьба з режимом, врешті-решт революція – все це поступово набуває популярності серед представників громадських організацій різного спрямування. Одній частині прихильників радикальних змін банально бракує екстриму, чогось героїчного і славетного та безшабашного, щоб виділитися із натовпу, а іншій – влади, використовуючи боротьбу, як засіб для її захоплення або заміщення.
Звичайно, що рядові «солдати революції», дійсно вважають себе і свої діяння благими і необхідними для більшості, узурпованих владою, але їх «вожді»-ініціатори – тільки офіційно підтримують ці фантастичні сподівання простолюду, а насправді їхніми руками та зусиллями досягають особистих цілей, які не мають нічого спільного з добробутом електорату.
Одними з таких «теоретичних революціонерів» є популярні серед столичних  «праведників-борців» активісти громадянської ініціативи «ВОЛЯ». Лідери цього угрупування неодноразово миготіли в екранах телевізорів, влаштовуючи різноманітні вуличні мітинги на захист мешканців міста від так званого «свавілля влади». На перший погляд – дуже промовисті вчинки. Але захоплення громадськістю від такої діяльності «волівцям» потрібне виключно для забезпечення необхідної електоральної підтримки, яка, за задумом, у майбутньому простелять їм шлях до влади або у теперішньому – до гаманців зацікавлених у замовних протестах  політиків.
Однак, для цього потрібні наївні виконавці-гвинтики, які, не задаючи будь-яких питань, виконуватимуть роль вуличних пугачів при проведенні протестних акцій.

Влаштовуючи різноманітні пікетування, лідери «ВОЛІ» зрозуміли те, що в Києві не зовсім розуміють їхні ідеї та плани, оскільки чисельність їхніх псевдомітингів залишає бажати кращого. У зв’язку із цим виникла необхідність потроху прикормлювати та залучати до себе молодь з різних областей України, прополощуючи їм мізки своїми нездоровими нісенітницями  про необхідність змін та яскраве майбутнє.
Саме з такою ціллю нещодавно було відкомандировано у Коблево, що на Миколаївщині, самого яскравого серед «волівців» - Єгора Соболєва, який пречудово вміє агітувати молоді та буйні голови.
На березі Чорного моря, беручи участь у VIIІ Міжнародному пленері Національного студентського союзу (НСС) з питань студентського самоврядування, фізичного виховання та соціального захисту студентської молоді, Соболєв від «а» до «я» розповів присутнім студентам про власну, «незрівняну» столичну ініціативу. Божеволіючи від спеки та бажання використати шанс похлюпатися в морі, він наполегливо відтісняв своїми шаленими ідеями здоровий глузд у студентських головах. Йому було потрібне розуміння. Навіть, усвідомлюючи, що більшість присутніх ігнорує його розповіді, він все одно намагався захопити публіку своєю одержимістю.
Невідомо з яких причин, Соболєву вдалося все ж таки злегка заінтригувати самого президента студентського союзу Миколу Бучка та представника відповідного виконавчого комітету Олену Гоменюк.
Чи із вдячності за візит, чи просто рефлекторно ці студентські діячі виразили захоплення активістськими рухами на кшталт «ВОЛі».
Однак, варто попередити молодих і завзятих «енесесівців», що опинившись в полі зору Соболєва, їх чекають численні запрошення відвідати столицю для участі у різноманітних тренінгах та публічних заходах, які організовуватимуться зграйкою невгамовних «волівців», заради втягування студентства у «священу війну» зі владою. При чому, - за власні кошти із обов’язковими у таких випадках членськими внесками.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.