Персона грата Клюєв

30 серпня 2013, 13:20
Власник сторінки
0
179

Андрій Клюєв на фоні запланованих кадрових ротацій може стати новим претендентом-суперваговиком на прем’єрське крісло

Сьогодні несподівано для усіх «Інтерфакс-Україна» поширив інформацію про продаж резиденції «Межигір’я», а її реальним власником став брат Секретаря Радбеза Сергій Клюєв. Тобто фактично власником ТОВ «Танталіт», яке володіє 129 гектарами земель під Києвом є брати Клюєви. Новина, яка навіть для найближчого оточення Президента, стала як грім серед ясного неба.
Останнім часом медійники за кулісами обговорюють питання щодо відсторонення Президентом на другорядні ролі Андрія Клюєва, проте, як на мене, така резонансна подія засвідчує протилежне!

До речі, не слід забувати, що Янукович ще 12 березня доручив Клюєву координувати діяльність центральних органів влади у напрямку європейських інтеграційних процесів України й взаємодію з інститутами Європейського Союзу, а на цьому тижні Андрій Петрович перебував з візитом у Брюсселі та провів переговори з єврокомісаром з питань розширення Штефаном Фюле, заручившись його підтримкою України у «торговельній війні» з Росією та гарантіями підписання Угоди про асоціацію України з ЄС у листопаді.
Спостерігаючи за бажанням керівництва країни все ж таки рухатись у напрямку Європи, а не Митного Союзу, Андрій Клюєв виступає у якості лідера, а на фоні кадрових ротацій, які заплановано на вересень, взагалі маємо нового претендента-суперваговика на прем’єрське крісло.
За даними ж, які надходять з Європи: Брюссель погодив кандидатуру Клюєва на прем’єрство та, у майбутньому, на місце кандидата від влади на пост Президента України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.