Микола Обиход і Віталій Раєвський продалися « УДАРу» за 30 срібняків

30 серпня 2013, 19:58
Власник сторінки
0
331

Старому генералітету не сидиться на заслуженій пенсії?

Кажуть, що сама сильна і невиліковна  залежність це залежність від влади. Людина, яка хоч раз спробувала справжній смак влади, а потім її втратила – буде намагатися будь-якими шляхами її повернути.

Так і колишні можновладці – Обиход і Раєвський тепер намагаються отримати хоч якісь важелі впливу, щоб хоч ще трошки поніжитися у владному сонці. Колишній екс-заступник голови СБУ Микола Обиход і генерал-майор ЗСУ Віталій Раєвський, як справжні стратеги розпочали повномасштабні дії у напрямку отримання в майбутньому теплих місць.
Колишні провладні чиновники тепер вирішили піти проти своїх колишніх хазяїнів – мабуть думають що вони заслуговують більшого ніж отримали. А отримали вони за своє життя чимало, особливо Обиход – вистачить і на правнуків.
Наші герої  не маючи реальної політичної сили і ваги  почали створювати свою структуру. Вирішив Раєвський з Обиходом створити свою  громадсько-політичну структуру. Нова організація має на меті об’єднати ветеранські та «афганські» обласні громадські організації. І у разі благополучного об’єднання нові керівники ветеранів мають намір  розпочати торги з опозицією за гарантію голосування всіма ветеранами за їх кандидата. Саме для цього Раєвський і Обиход розпочали турне по регіонах, де обіцяють місцевим керівникам золоті гори у разі об’єднання з ними.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: СБУ,громадська активність,Обиход,Раєвський,генералітет,владні амбіції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.