Стало відомо, що Азарова замінить точно не Вілкул

31 серпня 2013, 13:35
Власник сторінки
0
166
Стало відомо, що Азарова замінить точно не Вілкул

Непомітна, на перший погляд, новина інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» щодо компанії «Танталіт» має всі шанси увійти в «топ» та стати найбільш обговорюваною подією напередодні відкриття нового

Нагадаємо, що відповідно до вказаного повідомлення, кінцевим власником ТОВ «Танталіт» став Сергій Клюєв. Також варто відмітити, що в структурі власності вказаної компанії перебувають ряд об’єктів нерухомості, серед яких і резиденція «Межигір’я». Відтак, завісу утаємниченості щодо власника місця, де проживає Президент України, знято.
Що може означати такий перебіг подій. Тільки те, що брати Клюєви відновлюють втрачені позиції, а Сергій Клюєв, який тривалий час перебував у не публічній площині, найближчим часом може обійняти одну з найвищих державних посад. Наприклад ту, на яку вже тривалий час сватають ставленика Ріната Ахметова Олександра Вілкула. Йдеться про добре розтиражовані останнім часом повідомлення щодо кадрового резерву на зміну Миколи Азарова в особі молодих та ефективних менеджерів.
Чому саме Сергій Клюєв? По перше – не менш молодий та ефективній ніж інші. По друге – рівновіддалений від інших груп впливу - Ахметова, Фірташа тощо. По третє і, мабуть, головне – вміння гаранта диверсифікувати ризики, балансуючи між групами впливу. Тим більше, що мова йде про власника «Межигір’я», як тут відмовити?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.