Білі прийшли – грабують, червоні прийшли – грабують або шоу продовжується!

03 вересня 2013, 12:08
Власник сторінки
0
152

Чекати якихось позитивних зворушень від третьої сесій не резон, поки червоно-білі гастролери вдосталь не наказяться в парламентських кулуарах та сесійній залі

Сьогодні, 3 серпня народні депутати України урочисто відкрили третю сесію українського законодавчого органу VII скликання. Нарешті, повернувшись з відпусток, народні обранці розпочнуть плідну роботу з вдосконалення чинного законодавства та впровадження нових норм, які конче потрібні нашій країні для подальшого розвитку наряду з країнами Західної Європи.
Для більшості депутатів відкриття цієї сесії є, дійсно, початком безперебійного та ефективного законотворчого процесу, а не вихід на манеж чи кастинг на кращого шоумена країни, що особливо притаманне персоналіям у червоних і білих футболках.

Для команд червоних від «УДАРу» та білих від «Батьківщини» - вихід на парламентський стадіон, ніщо інакше, як початок змагань у третьому таймі. Відпочивши на морях і океанах, натхнені новими курортними почуттями, представники опозиційної ліги готові продемонструвати українському суспільству черговий «Х-фактор».      
Та й після тривалих відпусток потрібно сімейну казну активно наповнювати, щоб не «вдарити лицем у багнюку» перед іншими, заможними колегами по фракції. Закони і люди почекають: спочатку шоу і видовища в поєднанні з вирішенням фінансових питань, а потім усе інше. Тому, пересічному громадянину чекати якихось позитивних зворушень від третьої сесій не резон, поки червоно-білі гастролери вдосталь не наказяться в парламентських кулуарах і не наб’ють грошима свої кишені.

І не потрібно тішити себе ілюзіями про надмірну стурбованість опозиціонерів долею України та її громадян, оскільки для них Рада – це своєрідне реаліті-шоу, яке ще й приносить непогані дивіденди. Отож в Україні зараз, як під час громадської війни: білі йдуть – грабують, червоні – ще більше грабують, де тільки сили в народу беруться, терпіти цю вакханалію і грабіж від нинішніх так званих «опозиціонерів», які, як виявляється, до влади прийшли тільки заради оббирання співвітчизників. От такі вони, наші «червоні» і «білі». 
Дуже показовим на цьому тлі виглядають заяви опозиційних лідерів. В той час, як Президент призиває всіх політиків до єднання задля інтересів країни, Олег Тягнибок, наприклад, переймається тим, що журналісти телебачення показали сюжет про будівництво його величезного будинку.
Арсеній Яценюк, у свою чергу, сказав, що для вступу до ЄС потрібно багато працювати, але не запропонував для цього нічого путнього – пуста балаканина та й годі!
А Віталій Кличко, як завжди, «порадував» вітчизняну та європейську спільноту закликом підписати угоду з «Європейською Асоціацією» - мабуть в лідера «УДАРу» інша інформація про геополітичне становище в світі!
Сміх і гріх…Шкода, що велика держава Україна до сих піт так і не змогла знайти хоч більш – менш достойного лідера опозиції.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.