Акції «Межигір’я» коштують 146 мільйонів гривень

03 вересня 2013, 14:23
Власник сторінки
0
151

Економічна привабливість цього проекту полягає у реалізації будинків VIP-класу для постояльців та прихильників вишуканого відпочинку

Саме таку цифру озвучив журналістам Сергій Клюєв, коментуючи інформацію, яка останнім часом активно циркулює в журналістському середовищі та ЗМІ щодо його намірів стати стовідсотковим акціонером відомого широкому загалу ТОВ «Танталіт», у власності якого знаходиться резиденція Президента України «Межигір’я».
За словами Клюєва, 146 мільйонів – це тільки ціна самих акцій «Танталіту», не враховуючи витрат на реалізацію самого проекту по будівництву на території «Межигір’я» фешенебельного комплексу для VIP-відпочинку, який, за оцінками експертів, може обійтися значно дорожче.

Поки очікується рішення Антимонопольного комітету щодо легітимності відповідної операції, фахівці Сергія Клюєва проводять необхідний аудит та відносне стратегічне планування економічної перспективи.
За розрахунками експертів сім’ї Клюєвих, економічна  привабливість цього проекту полягає у реалізації будинків VIP-класу для постояльців та прихильників вишуканого відпочинку, практично невиїжджаючі із Києва.
Беручи до уваги вартість «Танталіту» та грандіозність, яка, перш за все, полягає у фінансових витратах, запланованого Сергієм Клюєвим проекту, виникає питання про наявність іншого, не економічного, а скоріше політичного мотиву для Клюєвих. Адже проживання Гаранта в «Межигір’ї» відкриє для братів нові політичні горизонти. Вже окремі політологи прогнозують, що придбання «Межигір’я» Клюєвими створює передумови до перерозподілу сфер впливу в оточенні Віктора Януковича. Навіть говорять, що один з братів може претендувати на посаду наступного Президента. Час покаже. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.