Будівництво української «Рубльовки» реклами не потребує

03 вересня 2013, 15:31
Власник сторінки
0
224

Схоже, під Києвом назріває будівництво українського аналогу російського елітного селища «Рубльовка».

Принаймні, такі висновки можна зробити зі слів Сергія Клюєва, який сьогодні на прес-конференції повідомив обставини придбання ним 100% компанії «Танталіт», яка, як відомо, володіє низкою об’єктів нерухомості на території резиденції «Межигір’я».

Зі слів Сергія Клюєва, сума контракту з придбання контрольного пакету корпоративних прав компанії «Танталіт», що орендує 127 га землі в селі Нові Петрівці, склала 146 мільйонів гривень та була придбана у донецького підприємця Ігоря Гуменюка.

На думку Клюєва, придбання землі і нерухомості неподалік від місця проживання Президента Віктора Януковича є вигідним капіталовкладенням, оскільки він збирається реалізувати на території «Межигір'я» великий інфраструктурний проект під робочою назвою «Нові Петрівці». Сергій Клюєв також повідомив, що перед підписанням контракту з придбання компанії, він провів зустріч з Главою держави від якого не отримав заперечень, а навпаки тільки схвалення такому сусідству.

Що ж, схоже брати Клюєви залишаються людьми, які забезпечуватимуть життєвий простір Віктора Януковича, а тому можуть розраховувати і на політичні дивіденди. Принаймні, у вищих політичних і бізнесових колах вже активно обговорюють тему політичного майбутнього Клюєвих в контексті повторення феномену братів Качинських.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.