Дата позачергових виборів у закарпатському ВО №71 вирішиться вже сьогодні?

05 вересня 2013, 06:53
Власник сторінки
0
184
Дата позачергових виборів у закарпатському ВО №71 вирішиться вже сьогодні?

І, можливо, ще у чотирьох проблемних виборчих округах.

Напередодні в партіях "УДАР" і "Батьківщина" озвучили "попередні" дати проведення позачергових виборів у п'яти проблемних округах, а спікер ВР Володимир Рибак ще раніше закликав парламентаріїв якнайшвидше визначиться з датами проведення виборів у цих ВО.

Нагадаэмо, що на перевиборах по територіальному виборчому округу № 71 (центр - місто Хуст Закарпатської області) від опозиції може бути виставлений в якості єдиного кандидата Павло Балога, кандидатура якого зараз вивчається керівництвом ВО "Батьківщина". У свою чергу Павло Балога, нібито досяг домовленості про відмову від участі у перевиборах з цього ТВО з основним кандидатом від опозиції, головою обласної організації ВО Батьківщина Олександром Каменяшем. Це, за інформацією Полеміки, стало можливо завдяки запропонованій Каменяшу солідної матеріальної компенсації. Крім того, Балога, у разі перемоги, готовий стати спонсором обласної парторганізації ВО Батьківщина.

Нагадаємо. що Павло Балога - рідний брат депутата Віктора Балоги. 8 лютого 2013 Вищий адміністративний суд скасував депутатські повноваження Павла Балоги. Після обрання Балоги народним депутатом у 2012 році він вступив у фракцію Партії регіонів, але вже в грудні написав заяву про вихід з фракції.

Проте не виключено, що депутатом Верховної Ради по ТВО №71 захоче стати й інший брат Віктора Балоги — нинішній голова Закарпатської обласної ради Іван Балога, який, за оцінками , має більше шансів перемогти на цьому окрузі, він більш креативний та має більший рейтинг у виборців ніж молодший брат Павло.

Як пишуть "Новини Закарпаття", головним опонентом Балог на цьому окрузі стане Степан Деркач, який при правильно побудованій виборчій компанії має набагато більші шанси від усіх ймовірних кандидатів, впевнено перемогти на цьому окрузі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.