Новостворена «Воля» розпочала замовні акції: панове, любий каприз–за ваші гроші

05 вересня 2013, 14:55
Власник сторінки
0
216

Цікаву команду підібрав собі очільник «Волі», особливо зважаючи на його наполеонівські плани сформувати після виборів Київради власну фракцію

Перехід від журналістики у політичну площину завдав «герою Київради» Є.Соболєву значної матеріальної шкоди.
Залишившись без напрацьованих роками спонсорів, які були готові оплачувати «потрібні» журналістські розслідування Соболєва, але виявилися неготовими до його амбітних політичних планів, останній був змушений погоджуватись на перші ліпші «замовлення» з боку політиків навіть не другого ешелону.
Необхідність фінансування новоствореної ініціативи «Воля» звела Є.Соболєва з черговими політичними трупами – І.Плачковим (голова наглядової ради «Київенерго») та І.Салієм (екс-голова КМДА).

Незрозуміло з яких міркувань вказані діячі відчули в собі сили повернутися у «велику гру», хоча б в межах місцевої влади, та почали шукати підтримку у громадських діячів – «легковиків», які готові за відповідну «спонсорську» допомогу підтримати створювану ними «Муніципальну лігу Києва».
Що це за біда та з чим її їдять, поки що маловідомо, однак дивує інше – чи справді Є.Соболєв не розуміє того факту, що І.Плачиков є одним з тих керівників енергогенеруючої кампанії, який і виставляє киянам непомірні ціни за електроенергію? Свого часу сам Є.Соболєв проводив кампанію проти завищених цін на ЖКГ та тарифів на електроенергію! То виходить, що його слова нічого не варті та насправді ніякого відношення до інтересів киян не мають.
Панування у Києві І.Салія більшість мешканців згадує із здриганням серця – такої розрухи, занепаду та засміченості не було навіть при славнозвісному Льоні Космосі!
Цікаву команду підібрав собі очільник «Волі», особливо зважаючи на його наполеонівські плани сформувати після виборів  Київради власну фракцію. Іншої причини, даруйте, для Соболєва не існує. А гроші, як відомо, не пахнуть.
Київ не потребує таких господарників, а тим більше керівників! І Не може громаду української столиці в органі самоврядування представляти росіянин, може й не за громадянством, але за духом і менталітетом!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.