Як "хитрує" система "Рада"

06 вересня 2013, 14:33
Власник сторінки
Народний депутат України
0
253
Як  хитрує  система  Рада

Електронна система "не дає" слова мажоритарникам

Намагався поставити питання урядовцям, зокрема міністру фінансів. Але система «Рада» хитрує й вносить мажоритарників у кінець списку, віддаючи перевагу депутатам з фракційною пропискою.

А питання було про 21,2 млн. гривень для Кіровограда, заблокованих на рахунках Держказначейства. Немає грошей - не вивозять сміття, не прибирають вулиці, гаснуть ліхтарі, не компенсується пільговий проїзд. 

Працівники ЖКГ та комунального транспорту мають усі шанси залишитися без зарплат. Непроведення платежів, а це понад 15 мільйонів гривень, зупинило ремонт шкіл, дитячих садочків, соціальних закладів, покрівель і ліфтів житлових будинків, доріг. 

Ці гострі потреби обласного центру виклав у запиті до прем’єр-міністра Миколи Азарова. Депутати його підтримали. 

Також зал проголосував ще один запит до керівника Уряду про виділення Кіровограду додатково 59,7 млн.грн дотацій з держбюджету. Це кошти для медиків та освітян.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.