Дружина Віталія Кличка чекає журналістів в Гамбургському маєтку

06 вересня 2013, 16:04
Власник сторінки
0
262

Кличко попередив свою дружину про можливість журналістського вторгнення на територію німецького замку у Гамбурзі

Наявність привабливого нерухомого майна у «залізного молота» Віталія Кличка не на жарт заінтригувала пронирливих журналістів скандальної програми «Гроші» телеканалу «1+1», якими заволоділо неабияке бажання встромити носа у господарство заможного лідера партії «УДАР». Для цього навіть спланували відповідне розслідування.
Така зацікавленість викликала певну смуту у лідера «Удару», оскільки при ретельному дослідженні усього належного йому майна можна виявити низку шикарних архітектурних витворів за кордоном та значну кількість володінь різного характеру в Україні.

Наразі, групою журналістів програми «Гроші» отримані матеріали про наявність у Віталія Кличка п’яти заміських маєтків, чотирьох гостьових комплексів та, спільних з Артуром Палатним, трьох закритих клубів.
З цього приводу верховний «ударівець» одразу попередив свою дружину Наталію, яка проживає в одному з німецьких замків в Гамбурзі, про можливість журналістського фото-вторгнення на присадибну територію. Враховуючи зухвалість та наполегливість співробітників програми «Гроші», Наталія Кличко пройшла детальний інструктаж щодо поведінки під час журналістської присутності.
Як справжня дружина чемпіона та рейтингового політичного діяча, пані Наталя налаштована на допомогу поліції у боротьбі з непрошеними папараці.
Чому ж такі надмірні хвилювання виникли  у лідера демократичної? Невже у передчутті оприлюднення інформації про його нерухоме майно? Чи, можливо, острах того, що результати діяльності журналістів програми «Гроші» можуть погіршити рейтинги чесного чемпіона Кличка напередодні президентських виборів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.