Посол США запросив на таємну неофіційну зустріч Ю.Луценка

08 вересня 2013, 12:36
Власник сторінки
0
167

Роль екс-лідерів на кшталт Луценка прогнозована – граючи на амбіціях нереалізованих планів, з нього хочуть зробити банального «агента впливу чи то зливу»

Нещодавно серед учасників «Третьої Української Республіки» почала активно поширюватися інформація з приводу очікуваної зустрічі колишнього головного міліціянта країни Луценка з Послом США Джеффрі Пайєттом.
Однак ніхто наразі не може зрозуміти її причини та суті. Навіть сам Юрій Віталійович здивований та занепокоєний зверненням до нього помічників Д.Пайєтта з пропозицією проведення саме неофіційної та таємної зустрічі, а тому приховує сам факт запрошення.

Зважаючи на потуги опозиціонерів в напрямку організації зустрічей з новопризначеним послом, а також уже проведену розмову Кличка з Пайєтом 4 вересня, вимальовується закономірна думка про те, що сам Пайэт, за прикладом попередника Джона Теффта, обирає візитерів, вимальовуючи цілісну картину українського політикуму і розставляючи сир у мишоловках. Прагнення цілком зрозумілі, оскільки Вільнюський саміт хвилює не тільки Україну і Європу, а й США як наглядача за пострадянським європейським простором. Та й останні події навколо протистояння Росії і Штатів з питань Сноудена і Сирії змушують Держдеп шукати нових партнерів серед сусідів РФ. Прогнозовано, що з наближенням 2015 року зацікавленість і вплив США на українську політику буде тільки посилюватись.
Очевидно, що роль екс-лідерів на кшталт Луценка прогнозована – граючи на амбіціях нереалізованих планів, з нього хочуть зробити банального «агента впливу чи то зливу», використовуючи імідж «мученика» свободи та демократії.
От тільки чи буде корисним для США обмежений і амбітний «польовий командир Майдану», навіть зважаючи на його спроби підняти власний освітній рівень у тюремній бібліотеці. Зробивши ставку на Луценка, Д.Пайєт ризикує отримати банальний «зливний бачок», який «будівельники української політики» давно викинули на смітник історії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.