Де Ви поховались?

09 вересня 2013, 20:09
Власник сторінки
0
166
Де Ви поховались?

Невже згодні і далі жити із безпредєлом у цьому секторі законодавства?

Вже вкотре Мінюст закликає до обговорення дуже цікавих та актуальних проблем, як політичного, так і законодавчого характеру. Ось чергове повідомлення:

«11 вересня 2013 року Міністерство юстиції України організовує черговий "круглий стіл", присвячений вивченню та обговоренню зауважень і рекомендацій Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанської комісії) та ОБСЄ/БДІПЛ щодо кодифікації виборчого законодавства України.

Свою участь у заході вже підтвердили провідні міжнародні експерти Венеціанської Комісії, ОБСЄ/БДІЛП, Офісу Ради Європи в Україні, інших міжнародних представництв та організацій, також народні депутати України, науковці, вітчизняні та міжнародні експерти в галузі виборчого права- загалом підтвердили свою участь понад 70 учасників».

По серпневому круглому столу у Інтернеті не було дискусії. Тільки ось сьогодні з’явилась на «задану тему» перша стаття:

«Байки про Виборчий кодекс», Ольга Айвазовська, для УП _ Понеділок, 09 вересня 2013.

Невже ніхто не повірив «Спільній справі» про «приписування» ПР собі перемог аж у 45 округах (із 5 «проблемними») на минулих парламентських виборах?

Невже згодні і далі жити із безпредєлом у цьому секторі законодавства?

А чи чув хтось про публічне обговорення законопроекту про державну експертизу?

Чи знають люди, що сотні тисяч судових рішень приймаються виключно за даними держекспертизи, яка не може вважатися у нашій державі незалежною?

Соромно читати блоги! Товчуть воду у ступі мільйони разів! Одне й те ж саме!

А те, що впливає на життя кожної людини нікому не цікаве!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.