Соболєв і Сюмар хочуть підім’яти політичне утворення «Сила людей»

10 вересня 2013, 15:11
Власник сторінки
0
182

Єгор Соболєв та Вікторія Сюмар безперестану шукають партнерів серед інших громадських утворень, які мають необхідний потенціал

Запальні лідери громадської ініціативи «Воля» вичерпали всі свої ресурси в процесі самопіару і пропаганди «волівської» ідеології. Вуличні пародії на протестні акції, які проводилися під патронатом Соболєва і Сюмар, так і не змогли привернути увагу свідомих мешканців столиці, збираючи лише безтурботних перехожих зівак.
Навіть після проведення низки стратегічних нарад щодо перспектив подальшого існування «Волі», не було прийнято якогось путнього спільного рішення, яке б втілювало надію на ефективну самореалізацію ініціативи у суспільно-політичній сфері.

Розуміючи приреченість на стабільну другорядну роль у політичному процесі, світила «Волі» Єгор Соболєв та Вікторія Сюмар безперестану шукають партнерів серед інших громадських утворень, які мають необхідний потенціал для забезпечення їх політичного майбутнього.
Наразі, нібито, ідейні, благородні та непідкупні громадські діячі ініціативи «Воля», заради досягнення вершин політичного олімпу, готові співпрацювати з ким-небудь на будь-яких умовах, аби фінансова складова задовольняла реалізації їх амбіцій. 
За іронією долі, у той час, коли «Воля» перебуває на межі звалища маргінальних громадських утворень, з’являються старі знайомі по барикадній справі, які вже представляють інтереси громадсько-політичного новоутворення «Сила людей», і пропонують співробітництво між двома організаціями, звісно ж, заради «яскравого» майбутнього української нації.
Потопаючому й соломинка порятунок. Соболєв, не вагаючись, пішов на переговори з представниками утворення «Сила людей», які позиціонували себе як кращі серед рівних на громадсько-активістському поприщі, до того ж небідними.
Беручи до уваги чутки, які циркулюють в середовищі столичних громадських діячів, тандем «Воля-Сила людей» може пожвавити активістську діяльність Києва. Практика проведення вуличних балаганів «Волі» та інтелектуальні запаси і фінансові можливості «Сили людей» здатні активізувати протестну діяльність.
В такому випадку, активістам ініціативи «Воля» залишається роль в якості банальних крикунів-горлопанів за відповідні гонорари.
Вражаюча перспектива для «волівців», які давно вже покінчили з неприбутковою та нікому непотрібною «Ідеологією», віддаючи перевагу тільки «кешу», оскільки без нього вони, наче клоуни мандруючого цирку.
Викрикуючи зворушливі гасла на акціях, призиваючи присутніх до боротьби проти свавілля влади, горе-революціонери з «Волі», банально відпрацьовують чужі кошти, не вдаючись у першопричини їх банального «зйому на годину».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.